PS3 için RDR 1 Türkçe yama önerisi

Hocam merhaba kolay gelsin öncelikle. Discord adresinizin linki falan var mı? ve yama fiyatı nedir?
Merhaba. Tabiki var
Üstte belirttim. Tecnopat çoğu şeyi engelliyor. Discord linki bırakmak bile yasak.
TRGAMESTUDİOS

Yama için daha bir fiyat belirlemedim. Öncelik çeviri bitsin, sonra bir fiyat belirleriz.

Hocam merhaba kolay gelsin öncelikle. Discord adresinizin linki falan var mı? ve yama fiyatı nedir?
A.s kusura bakma Yeni gördüm mesajını. Discord adresini bu site paylaştırmıyor. Hatta mesajları siliyorlar. TRGAMESTUDIOS yazarsan bulursun sitemizi. Sitemizde discord ve facebook sayfamıza yönlendirmeler var.

Ya birde bu Atomic Hearth yamasını övüyorlar ya; Al da diyorkürekle ağızlarına vur. Bu yamanın neresini beğeniyorsunuz. Daha arayüzde bu çeviri hataalrı varken...
ATOMIC HEARTH TRANSLATE TÜRKÇE YAMASINIIN ARAYÜZÜNDEN BİR KESİT

ORJİNALİ TRANSLATE TÜRKÇE YAMASI OLMASI GEREKEN ÇEVİRİ

APPLY BAŞVURU YAP UYGULA
Aplly Başvuru Yapmak Uygula
THROW ITEM FIRLATMA EŞYASI EŞYAYI AT
Hold Tutun Basılı Tut
LOADING... YÜKLEME YÜKLENİYOR
EXIT İSTİFA ÇIKIŞ
ROTATE RIGHT SAĞA DÖNÜŞ SAĞA DÖNDÜR
USE KULLANIM KULLAN

Sayelerinde millet Türkçe'yi de unutacak....

Son düzenleme:
Ustam merhabalar. Daha önce bahsettiğiniz bu yama için çalışmaları durdurdunuz mu? Discord sunucusundan da ayrılmışsınız sanırım. Hatırlarsanız daha önce sizinle orada da konuşmuştuk. PS3 için Mass Effect 1 Türkçe yamasına da bakabilir misiniz diye sormuştum.

Trgamestudios olarak RDR PS3 yamasının oyun içi konuşmalarının çevirisini tamamladık. Arayüzü kaldı. Büyük ihtimal haftaya çevirisi bitecek. Sonrasında test... Yamayı XBOX360 konsolunada port edip çıkartmak için uğraşacağım. Sitemizden, discord yada facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yama ücretli olarak çıkış yapacak.
Piyasada bulunan yama şu anda sadece Xenia emülatörü ile oynamakta, konsollarda yaması asla çalışmaz. Çeviren grubun başındaki şahısla konuştum. Ps3 ve XBOX360 portunu yapıp kendisine teslim edecektim. Yamanın konsol versiyonları çıksın diye. Kabul etmedi...Aslında yaması bizde geçen yıl çıkacaktı... Hdd'im bozuldu. Bu yüzden çevirisi gitmişti. Kurtarabildiğim kadarını kurtardım ve çeviriye kaldığımız yerden devam ettik...
Neyse nasip şimdiyeymiş...
Ustam merhabalar. Daha önce bahsettiğiniz bu yama için çalışmaları durdurdunuz mu? Discord sunucusundan da ayrılmışsınız sanırım. Hatırlarsanız daha önce sizinle orada da konuşmuştuk. PS3 için Mass Effect 1 Türkçe yamasına da bakabilir misiniz diye sormuştum.

RDR testte dostum. Xbox360 portu ile beraber çıkış yapacak. Maalesef Türkçe font yapamadık. Ç, ö ve ü desteği var. Bu şekilde çıkacak. Mass Effect 1 daha bakamadım. Tomb Raider 2013 Ps3 sürümünün arayüzünü yaptık. Altyazıları yapmaya çalışıyoruz. Splatterhouse çevirisi bitti. Deklare çalışması yapıyoruz.
Discord sunucuları ayrı...

RDR testte dostum. Xbox360 portu ile beraber çıkış yapacak. Maalesef Türkçe font yapamadık. Ç, ö ve ü desteği var. Bu şekilde çıkacak. Mass Effect 1 daha bakamadım. Tomb Raider 2013 Ps3 sürümünün arayüzünü yaptık. Altyazıları yapmaya çalışıyoruz. Splatterhouse çevirisi bitti. Deklare çalışması yapıyoruz.
Discord sunucuları ayrı...
Sevindirici haberler. Yine TrGameStudio üzerinden devam edeceksiniz değil mi? Çünkü Discord sunucusunda sizi bulamadım.

Sevindirici haberler. Yine TrGameStudio üzerinden devam edeceksiniz değil mi? Çünkü Discord sunucusunda sizi bulamadım.
Daha gelecek yamalarda var. Elimden geldiğince eski konsollara yama çıkartma derdindeyim. Trgamestudios kendi discordu var. Oradayım zaten... Bir yere gittiğim yok. Trgamestudios kurucusu benim...

Daha gelecek yamalarda var. Elimden geldiğince eski konsollara yama çıkartma derdindeyim. Trgamestudios kendi discordu var. Oradayım zaten... Bir yere gittiğim yok. Trgamestudios kurucusu benim...
Çok teşekkürler. Kolay gelsin.

Ustam yeniden merhabalar. Sizi yeniden rahatsız edeceğim. Ben sayfadan sizin port ettiğiniz Battlefield 4 Türkçe yamasını almıştım. Ama bir türlü yamayı kuramadım. Tam olarak nasıl yapılması gerektiğini hatırlıyor musunuz?

Ustam yeniden merhabalar. Sizi yeniden rahatsız edeceğim. Ben sayfadan sizin port ettiğiniz Battlefield 4 Türkçe yamasını almıştım. Ama bir türlü yamayı kuramadım. Tam olarak nasıl yapılması gerektiğini hatırlıyor musunuz?

Son düzenleme:
Çok teşekkürler. Kolay gelsin.

Sürümü tam hatırlayamıyorum. Bir arkadaş test etmişti. Sanırım, oyunu ilk İngilizce olarak kurup, ardından multiman devhdd0/game klasöründe bulunan oyunun kurulu verisi içindeki dosyaları yama dosyalarıyla değiştirmen gerekecek. 4,5 yıl oldu. Unuttum desem yeridir. Bu şekilde çalışıyordu. Harici hdd üzerindeki oyunun klasörü içine atıldığında çalışmıyor

Ücretsiz var zaten çoktan yapıldı.

Şaka mısın sen? O arkadaşın yaması XENİA emülatöründe çalışıyor. Ps3 ve XBOX360 konsollarında çalışmıyor. Ayrıca bizim yamamız RCPS3 EMÜLATÖRÜ İLE uyumlu... Sen git XENİA emültörüyle oyna... Konuyu okumadan yorum yazıyorsunuz...

Şaka mısın sen? O arkadaşın yaması XENİA emülatöründe çalışıyor. Ps3 ve XBOX360 konsollarında çalışmıyor. Ayrıca bizim yamamız RCPS3 EMÜLATÖRÜ İLE uyumlu... Sen git XENİA emültörüyle oyna... Konuyu okumadan yorum yazıyorsunuz...
Neden bu kadar gergisin dostum sana küfür mü ettim allah allah bu Türkçe yama yapan ekipler niye bu kadar gergin oluyorlar anlamadım.

RCPS3 Emülator RDR1 düzgün çalışmıyor kasma yapıyor ona göre söyleyim.

Sen git XENİA emültörüyle oyna
Ne alaka?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı