Nathan Drake Collection sadece PS4 için diye biliyorum, direkt ayrı ayrı olarak almanız daha iyi olur.
Şimdilik 2 ve 3. oyunu oynayabilirsiniz, hikayeyi falan severseniz, karakterlerle bağ kurabilirseniz 1. oyunu da alabilirsiniz. Alabilirseniz 1-2-3 almanız daha iyi olur tabii. Ama sadece iki tanesini alabiliyorsanız 2 ve 3 alırdım ben.
Dublajlı bir şekilde Türkçede bol bol kullandığımız küfürlerden serpiştirmişler. Bir sahne vardı hatırladığım küfürleri birleştirdiği. Küfür etmeden de anlatmak zor biraz bunu. Cinsel içerikli bir sahne yoktu hatırladığım kadarıyla
Açıkçası bu oyunu oynadığım zamanlar bende küçüktüm ailemin yanında oynamıştım ne çok küfrediyor demişlerdi sadece. Ama günümüzde türk dizilerinde bile 10 dk da bir dıııt var yani bence kötü değil küfür olması.
Özel versiyon olmasına gerek yok zaten, öyle bir şey iddia etmedim. Kendimden örnek verdim. Dijital versiyon olan 2'de TR yoktu ancak aldığım kutulu oyunda vardı.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.