PS3 ikinci el değeri

BLACKBEARD3410

Hectopat
İçinde 200-250 adet oyun bulunan kırık bir PlayStation 3 yanında 1 TB harddisk ve hareketli movie kolları var bu PS3'ü satıp Xbox One alacağım.
1.sorum bu PlayStation 1500-1600 TL eder mi?
2.sorum 2.el sahibinden.com/letgo gibi sitelerden Xbox One alınır mı? Kasma donma gibi sorunlar olmaz de mi? S veya X sürümünü değil de normal ilk çıkan sürümünü alacağım, bir sorun olmaz de mi?

İçinde 200-250 adet oyun bulunan kırık bir PlayStation 3 yanında 1 TB harddisk ve hareketli movie kolları var bu PS3'ü satıp Xbox One alacağım.
1.sorum bu PlayStation 1500-1600 TL eder mi?
2.sorum 2.el sahibinden.com/letgo gibi sitelerden Xbox One alınır mı? Kasma donma gibi sorunlar olmaz de mi? S veya X sürümünü değil de normal ilk çıkan sürümünü alacağım, bir sorun olmaz de mi?
1500 etmesi zor bana göre.

Cihazın kendi hafızasından ayrıca 1 TB daha mı hafıza var.

1TB taşınabilir HDD, 2.el olarak 150-200 TL eder.
Moveli kollar ne demek? Dualshock 3 Sixaxis vardır. Moveli kol olmaz, Move, farklı bir kontrolcüdür. Dualshock 3 farklı bir kontrolcüdür. Sixaxis farkı bir fonksiyondur.
Normal kırık bir PS3 500 TL'den çok rahat satılır.

Ben kendi PS3'mü 650 liradan koydum, satacağımdan değil, adam 650 liradan almak istese bile satmayacağım, amacım pazarı kontrol etmek. 650 lira iken mesaj atan yok, ama 500 liraya düşürdüğüm an bir anda mesaj yağmuru. O yüzden, 500'den fazla, 600'den az olsun. Bulunduğun yerde fiyat neyse, o.

Sonuçta çok ucuza satsan sen zarar edersin, fazlasına da satamazsın; alıcı kişi 2 ilanla karşılaşacak. Birinde senin ilanın, 650 lira, diğeri benim ilanım, 500 lira. Doğal olarak bana ulaşacak ve benim cihazımı alacak.

Bu biraz senin daha önce 2.el satış yapıp yapmaman ile alakalı.

Ayrıca hiçbir PS3 1500 lira etmez. İmkansız. Bazı dükkanlar 900 liraya falan satıyor, gördüm. Alanlar varsa hakikatten üzülüyorum. 12 GB olan ve para etmeyen (250,300 liralık cihazları) piyasadan toplayıp kendi kırık makinelerinden oyun kopyalayıp 900 liraya ilan açıyorlar "SIFIR" diyerek. Ve bunlar alınıyor. Çok üzülüyorum. Artık buraya giren, benim yazılarımı, 2.el alırken dikkat edilmesi gerekenleri okuyan bir adam gidip 900 liraya PS3 almaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı