God of War serisinin ana oyunları olan God of War 1, 2, 3 oyunları dışında God of War ascension, ghost of sparta gibi yan oyunları PlayStation 3'ten oynayabilir miyim?
God of War serisinin ana oyunları olan God of War 1, 2, 3 oyunları dışında God of War ascension, ghost of sparta gibi yan oyunları PlayStation 3'ten oynayabilir miyim?
Evet biliyorum eski fakat GoW serisinin eski oyunlarını oynamanın tek yolu bu PS3 emülatörü desen optimizasyon sorunları var o yüzden tek çare PS3 almak gibi gözüküyor.
İkiside olur. Ama CD'ler artık koleksiyon amaçına geldiği için baya pahalı. Ben kendimde Hen CFW ile kullanıyorum. Hen işlemini araştırarak bedavaya oynayabilirsiniz.
Evet biliyorum eski fakat GoW serisinin eski oyunlarını oynamanın tek yolu bu PS3 emülatörü desen optimizasyon sorunları var o yüzden tek çare PS3 almak gibi gözüküyor.
İkisi de olur. Ama CD'ler artık koleksiyon amaçına geldiği için bayağı pahalı. Ben kendimde hen CFW ile kullanıyorum. Hen işlemini araştırarak bedavaya oynayabilirsiniz.