PS3 ile tüm GoW serisi oynanır mı?

750 Ti'lı veya bütçeyi 5-6k yapabilirseniz RX 580'li falan bir şey toplayabilirsiniz. Ayrıca PS3 oyunları PS5'te çalışabilir PS4'te çalışıyordu.
Adam zaten PC im var diyor. Ayrıca PS3 oyunları PS5 veya 4'te çalışmıyor. God of warlar falanda boş değil. Bırakın arkadaş almak istiyor size göre değmez olabilir ama PS3 kütüphanesi ile çok özel bir konsol.

Adam zaten PC im var diyor. Ayrıca PS3 oyunları PS5 veya 4'te çalışmıyor. God of War'lar falanda boş değil. Bırakın arkadaş almak istiyor size göre değmez olabilir ama PS3 kütüphanesi ile çok özel bir konsol.

PS2 oyunları 3'te çalışıyor PS4'te de çalışır diye tahmin ettim. PS3 güzel zaten ama 3-4K etmez.

God of War serisinin ana oyunları olan God of War 1, 2, 3 oyunları dışında God of War ascension, ghost of sparta gibi yan oyunları PlayStation 3'ten oynayabilir miyim?

2018 ve ragnarok dışında bütün seriyi oynayabilirsiniz imkanınız varsa PS3 satıp üstüne biraz daha ekleyip PS4 almanız PS3 artık yalan oldu PS4 modern oyunların çoğunu oynatıyor.

750 Ti'lı veya bütçeyi 5-6k yapabilirseniz RX 580'li falan bir şey toplayabilirsiniz. Ayrıca PS3 oyunları PS5'te çalışabilir PS4'te çalışıyordu.
Emülatörle oynasa bile 4 bin liraya dizeceği PC'den adamakıllı performans alamaz zaten, mecburen konsol alması gerekiyor. Anormal olan bir durum yok burada. RPCSX emülatörü, iyi bir bilgisayar (özellikle CPU) gerektiriyor.

2018 ve ragnarok dışında bütün seriyi oynayabilirsiniz imkanınız varsa PS3 satıp üstüne biraz daha ekleyip PS4 almanız PS3 artık yalan oldu PS4 modern oyunların çoğunu oynatıyor.

PS3'ün eski olduğunu biliyorum fakat zaten PS5'im var sadece GoW oynamak için almayı düşünüyorum.

Maalesef PS5'te sadece PS4 oyunları çalışıyor.

God of War serisinin ana oyunları olan God of War 1, 2, 3 oyunları dışında God of War ascension, ghost of sparta gibi yan oyunları PlayStation 3'ten oynayabilir miyim?
Orjinalden emin değilim ama kırık cihazların PSP için çıkan yan oyunları da oynatması lazımdı. Yine Yunan mitolojisinde geçen ana oyunlar sorunsuz oynanabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı