PS3 Jailbreak olmadan PS2CV kullanılabilir mi?

lakebodom

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam PS3 de PS2 oyunu oynamak istiyorum ve bu programı buldum konsolu kırmak da istemiyorum bu programı kullanmak için kırmam gerekli mi?

Konsolunuz ilk çıkan modellerden değilse yani kendi desteği yoksa oynayamazsiniz. Kirmanız gerekir ve kırmak daha avantajlı. Ve gayet basit bir işlemdir. Bu video ile hızlı sekilde yaparsınız. Kırma işlemini.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekstra olarak bu mağazayi da kurarsanız kolay şekilde PS2, PS1, PSP oyunlarıni indirebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Konsolunuz ilk çıkan modellerden değilse yani kendi desteği yoksa oynayamazsiniz. Kirmanız gerekir ve kırmak daha avantajlı. Ve gayet basit bir işlemdir. Bu video ile hızlı sekilde yaparsınız. Kırma işlemini.

Ekstra olarak bu mağazayi da kurarsanız kolay şekilde PS2, PS1, PSP oyunlarıni indirebilirsiniz.

Dostum geç cevap veriyorum teşekkür ederim yardımların için cihazı en sonunda kırdım ve PS2 oyunlarından zaten sadece U2 oynamayi düşünüyordum pc ile uğraşmadan böyle yapmak daha iyi oldu teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı