PS3 jailbreak yaparken nelere dikkat edilmeli?

Hen i nasıl kurabilirim peki.

HEN'i nasıl kurabilirim peki.

Teşekkürler son bir şey sormak istiyorum o rehberde şöyle bir uyarı geçilmiş:

Aldığım zaman adam disk taktığında çalışıyordu ve kablosuzda çalışıyor başka bir şey sıkıntı yaratır mı?

Abi senin PS cafe nerde? Yakınsa geleyim 2 kelam edelim.

3 gün önce kendi slim makinamı youtube da 10 dakikalık bir yabancının çektiği videodan takip ederek cfw sürümüne çevirdim. Pkgi oyun mağazasını kurdum ve birçok oyunu şuan ücretsiz bir şekilde kurup oynayabiliyorum. Muhteşem bir şey.

@oyuncu1233

Hocam Jailbreak'ı yaptınız mı?
Hocam CFW bütün PS3'lere kurulmuyor konu sahibinde SüperSlim var ve hiçbir şekilde CFW desteklemiyor. Slim'in CECH 25XXX serisi ve daha önceki seriler ve Fat kasalara CFW Jailbreak yapılıyor sadece.

Bende başarılı bir şekilde kırdım dream Store adlı bir mağzayı indirdim oda fena değil işte indirme hızı yavaş tek.

Bende başarılı bir şekilde kırdım dream Store adlı bir mağzayı indirdim oda fena değil işte indirme hızı yavaş tek.
Pkgi mağazası üzerinden 2.5mbit download alabiliyorum sabit ve en fazla olacak şekilde. Diğer mağazaları deneyimleyemedim daha yeni olduğum için, Dream store download olarak ne gibi değerler sunuyor ?

Pkgi mağazası üzerinden 2.5Mbit download alabiliyorum sabit ve en fazla olacak şekilde. Diğer mağazaları deneyimleyemedim daha yeni olduğum için, dream Store download olarak ne gibi değerler sunuyor?

Değerleri göremiyorum kanka ama kablosuz bağlantı ve şu anlık 16 Mbps internet ile 4 5 GB'lik bir oyunu 100 dk de indiriyor. Yakında 100 Mbps internete geçeceğim o zaman merak ediyorum durumları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…