Vazgeçtim nolur nolmaz diye. Playstation `cuya gidip 45 50 tane oyun attırıcam1-) Hem tehlikeli, hem degil.
2-) Ban riski sadece multiplayer oyunlarda var. Singleplayer oynarsan bir sikinti olmaz.
PS3; SuperSlim, 3004B model Slim kasa degilse; yapabilirsiniz. PS3Xploit. Deneyin. Ama videodakilerin aynisini yapin. O zaman sikinti olmaz. Ama her zaman sorumluluk sana aittir.
Vazgeçtim nolur nolmaz diye. Playstation `cuya gidip 45 50 tane oyun attırıcam
Peki 4.81 sürüm 4202A model Super Slim nasıl kırılır baştan sona kısaca yazabilir misin. Yani merak ettiğim donanımı ellemeden sadece yazılımsal olarak kırıp multiman ile oyun oynamak istiyorum.En az 100 lira. Kirma konusunda tecrubeliyim. 10 farkli makinayi bu yontemle kirdim. Sikinti yok. Istedigin konuda yardim ederim bu kirma konusunda.
Peki 4.81 sürüm 4202A model Super Slim nasıl kırılır baştan sona kısaca yazabilir misin. Yani merak ettiğim donanımı ellemeden sadece yazılımsal olarak kırıp multiman ile oyun oynamak istiyorum.
Yapmayı düşünüyorum. Tehlikeli mi, ban riski var mı? Cevaplarsanız sevinirim.
Süper slim modeliBunları sormadan önce cihazının hangi kasa olduğunu,Data kodunu ve CECH’le başlayan seri numarasını belirtin.
Süper slim modeli
4xxx modeliydi
Data kodunu hatırlamıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.