PS3 kaça satılır?

Alıcısı var yani, ben diyorum onun yerine 3000'e Xbox 360 Slim alın o daha iyi diye, pek ipleyen yok :D
PS3 fiyatları aşırı yüksek gerçekten.

Onların yerine gelin 5K ya RX 580'li PC dizelim hocam, bu makineler çok eski 720P'de dahi uçak motoru gibi ses yapan cihazlar, kesinlikle koleksiyonluk büst olarak alınacaksa alınmalı ki özel oyunları kalmadı zaten var olan bütün güzel özel oyunları PC'ye geliyor.

Onların yerine gelin 5K ya RX 580'li PC dizelim hocam, bu makineler çok eski 720P'de dahi uçak motoru gibi ses yapan cihazlar, kesinlikle koleksiyonluk büst olarak alınacaksa alınmalı ki özel oyunları kalmadı zaten var olan bütün güzel özel oyunları PC'ye geliyor.
Bir şey diyeyim mi? O fiyata RX 580 dizemezsin. Ekran kartı sadece 2000 TL zaten. En ucuzundan 3100 + A320 alsan bile 2500 TL. 500 TL ile RAM'i, PSU'yu, SSD'yi nasıl halledeceksin :D

Bir şey diyeyim mi? O fiyata RX 580 dizemezsin. Ekran kartı sadece 2000 TL zaten. En ucuzundan 3100 + A320 alsan bile 2500 TL. 500 TL ile RAM'i, PSU'yu, SSD'yi nasıl halledeceksin :D

580 olmazsa 570 olur, 3100 yerine de 1600 AF kullanırım. 8 GB VRAM yerine 4 GB VRAM olan modellere bakarım, yani yolu çok. Bu uçuk fiyatlı konsollarla karşılaştırınca.

Alıcısı var yani, ben diyorum onun yerine 3000'e Xbox 360 Slim alın o daha iyi diye, pek ipleyen yok :D
PS3 fiyatları aşırı yüksek gerçekten.
Bende 6k'ya satarım diyordum. 🤣
Çöpbox'u ipleyen olmaz tabi ki. Yok çiptir, yok bad update'dir. Ne gerek var yani. Al PS3, oyna exclusive oyunlar. Hayatını yaşa. Ula Serdar heryerde önerme şu 360'ı. 😂
PS3 piyasasının yüksek olmasının sebebi ilgi görmesi. Sürekli al sat oluyor. Piyasa istemeden yükseliyor. PS3 candır.

Bu arada konu sahibi: 3-4 arası verebilirsin. Altına verme.

Bende 6K'ya satarım diyordum. 🤣
Çöpbox'u ipleyen olmaz tabii ki. Yok çiptir, yok bad Update'dir. Ne gerek var yani. Al PS3, oyna exclusive oyunlar. Hayatını yaşa. Ula Serdar her yerde önerme şu 360'ı. 😂
PS3 piyasasının yüksek olmasının sebebi ilgi görmesi. Sürekli al sat oluyor. Piyasa istemeden yükseliyor. PS3 candır.

Bu arada konu sahibi: 3-4 arası verebilirsin. Altına verme.

Yok direkt PS5 kafa kafaya takas yazsın cihaza:D

@Itechin.g olabilir. Takas yapanları gördüm yalan yok. 🤣

Bu arada 4500'ü bırak, Serdar'ın dediğine benzer ilanlar 5-6k arası rahat gidiyor. Haberiniz olsun.

Alan ena... Yani arkadaşlara hayırlı olsun diyelim ne diyelim ki başka üstüne 1-2K daha koyup Series S almak varken. En mantıklısı 20 yaşında Turbo uçak motoru sesli konsol almak zaten. Allah korusun o paraya şimdi RX 580 PC falan toplayıp RDR2 falan oynarsın aman aman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı