PS3 kapasitesini arttırma hakkında

Erdem V.

Centipat
Daha fazla  
Merhaba elimde 12 GB'lık bir PS3 bulunmakta. Ben buna ek olarak laptopumun HDD'sini yerleştirmeyi düşünüyorum. Ancak bir takım sıkıntılarım var. Takmasında sıkıntı yok takarım ama sisteme nasıl okutacağım? Her şey olduğu gibi kalacak mı bilemiyorum. İçinde olan verileri taşımadan devam edebiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle ki, şu an içinde HDD yok. HDD slotu boş. 12GB alan işlemci yan belleğinde bulunmakta ve o kullanılıyor. Sen bir HDD bulacaksın. Takacaksın. Sistemi açacaksın. Sana öncelikle bu diski kullanmak için formatlaması gerektiğini söyleyecek ve izin isteyecek. Sonra formatlanacak. Ardından, kurulu olan her şeyi yeni diske taşımak ister misiniz diye soracak. Sen onaylayınca o da her şeyi yeni diske aktaracak. Bu kadar basit.
arkadaş 12 gb hddyi çıkarıp yerine laptop hddsini takacak. Öncelikle hddyi takıp ps3 ü açtığınızda yükleme ekranı gelmesi lazım gelmez ise ps3 ü güvenli modda başlatıp formatlamanız lazım.
Böyle bir şey yok bu arada. Kusura bakmayın ama tamamıyla yanlış bir yorum.

Dediklerinizi denedim ve son noktayı koymak için hafif anlatayım dedim.
Öncelikle benim bir kızağım yoktu hddyi bir kağıt yardımıyla sabitledim.
PS3’ü başlattığımda başta gelen soru verilerin aktarılıp aktarılmayacağıyla ilgiliydi. Evet dedikten sonra bir de taktığım HDD’ye format gerekiyor dedi onu da yaptı.Tekrar başlattı ve açılınca kendince düzenlemeler yaptı ve şu an yeni HDD üzerinde her şey. Herkese teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı