Olmadı![]()
Cihazda oyun yoksa cihazı sıfırla dostum, sonra demin attığım videodaki her şeyi harfiyen yap belki bir şeyi yüklememişsindir.
Cihazda oyun yoksa cihazı sıfırla dostum, sonra demin attığım videodaki her şeyi harfiyen yap belki bir şeyi yüklememişsindir.
Format atmaktan tırsıyorum kol orijinal değil ve formatta PS tuşuna basmamızı istiyor algılamazsa kalırım ama son çare olarak deneyeceğim.
Format atmaktan tırsıyorum kol orijinal değil ve formatta PS tuşuna basmamızı istiyor algılamazsa kalırım ama son çare olarak deneyeceğim.
Sorunu çözdüm Update yapmam lazım ama bu sefer de USB'yi okumuyor.
USB FAT32 formatlı olması gerekli kanka. PC'den hallediliyor.
FAT32 yaptım MBR yaptım yok okumuyor veri yok diyor çıldıracağım ne uğraştırdı be.
içinde öyle bir dosya yok PS3 UPDATE ve güncelleme varHFW4.91 dosyası flashın içinde değil mi? Çünkü FAT32 formatına çevirince içindeki her şey siliniyor.
İçinde öyle bir dosya yok PS3 Update ve güncelleme var.
Yapıyorsundur dostum ama emin olmak için sorayım. Flashı PS3'e takınca ayarlardan güncellemeye tıklıyosun alttaki seçeneğe tıklayınxa dosya yok mu diyor?
Veri bulunamıyor diyor fotoğrafını atayim mi?
Olur dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.