PS3 kırdırmak ile oyun yüklemek arasındaki fark nedir ?

Fakat Xploit ile ilgili açtığınız konudaki videoda HAN support files için kullanılıyor. Bunlar gerekli dosyalar mı ?

Han Toolbox sana kolaylik sagliyor. Icinde bircok paket var.

Gerekli degil. Ama yuklemelisin.

O zaman direk xploit yüklesem sonra da pkg oyun yüklesem sorun olmaz ?

V3 işlemini uyguladıktan sonra hemen oyun yüklemen çok zor. Hatta imkansız.

Bu yüzden diyorum. V3'ü yap. Toolbox'u kur. Daha sonra oyun yüklersin.

V3 işlemini uyguladıktan sonra hemen oyun yüklemen çok zor. Hatta imkansız.

Bu yüzden diyorum. V3'ü yap. Toolbox'u kur. Daha sonra oyun yüklersin.

Hocam Han Tools indirmek için ps3 xploit sitesine girdim fakat you are not on a Playstation system uyarısı verdi sebebi nedir bilgisayardan yapmamız gerekmiyor mu ?

Hocam Han Tools indirmek için ps3 xploit sitesine girdim fakat you are not on a Playstation system uyarısı verdi sebebi nedir bilgisayardan yapmamız gerekmiyor mu ?

V3'ü uyguladın mı? Oyun kısmında İnstall Package Files gözüküyor mu?

Islem yapmaniza gerek yok. Icinde cd olmasa iyi olur.

Az önce her şeyi yaptım manage files vb. Her şey var fakat aklıma bir şey takıldı sitedeki HAN tools kısmını install yapınca yükleniyor mu ? Çünkü henüz onu kurmadım ve BlackBOX, Multiman gibi program yükleniyor mu yüklenmiyorsa neden yüklenmiyor ? Direk böyleyken neden PNG oyun yükleyemem ? Bir çok videoda xploit ile jailbreak yapan kişilerde han tools klasörü yoktu oyunlar kısmında.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı