İ İ. Ertuğrul Bozkurt Hectopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2018 #1 Bir adet PlayStation3 Kolu var fakat Windows 10 Bunu XBOX kolu olarak algılıyor. Bunu Playstation3 Kolu olarak göstermemin bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2018
Bir adet PlayStation3 Kolu var fakat Windows 10 Bunu XBOX kolu olarak algılıyor. Bunu Playstation3 Kolu olarak göstermemin bir yolu var mı?
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.891 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 30 Eylül 2018 #2 Kayıt Defteri düzenleme ile yapabilirsiniz veyahut internette ps3 kol sürücüsü varsa onu yükleyip sorunu çözebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kayıt Defteri düzenleme ile yapabilirsiniz veyahut internette ps3 kol sürücüsü varsa onu yükleyip sorunu çözebilirsiniz.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.264 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Eylül 2018 #3 Bilgisayarda PS3 kolu kullanmanın başka yolu yok çünkü Windows, PS kolunu resmi olarak desteklemiyor. Artı 0 Eksi
Bilgisayarda PS3 kolu kullanmanın başka yolu yok çünkü Windows, PS kolunu resmi olarak desteklemiyor.
tıraktor Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 592 Çözümler 1 17 Eylül 2020 #4 Shimada Sensei dedi: Bilgisayarda PS3 kolu kullanmanın başka yolu yok çünkü Windows, PS kolunu resmi olarak desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende PS3 kolunu Xbox olarak göstermek istiyorum, kayıt defteri muhabbetini biraz daha açar mısınız? Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: Bilgisayarda PS3 kolu kullanmanın başka yolu yok çünkü Windows, PS kolunu resmi olarak desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende PS3 kolunu Xbox olarak göstermek istiyorum, kayıt defteri muhabbetini biraz daha açar mısınız?
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.891 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 18 Eylül 2020 #5 tıraktor dedi: Merhaba bende PS3 kolunu Xbox olarak göstermek istiyorum, kayıt defteri muhabbetini biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Google yazarsan gamepadler için gerekli kayıt defteri bilgileri mevcut. xbox için olanı bulup onu ps3'ün içine atıyorsun. Artı 0 Eksi
tıraktor dedi: Merhaba bende PS3 kolunu Xbox olarak göstermek istiyorum, kayıt defteri muhabbetini biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Google yazarsan gamepadler için gerekli kayıt defteri bilgileri mevcut. xbox için olanı bulup onu ps3'ün içine atıyorsun.
tıraktor Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 592 Çözümler 1 18 Eylül 2020 #6 Aydın Bekoğlu dedi: Google yazarsan Gamepad'ler için gerekli kayıt defteri bilgileri mevcut. Xbox için olanı bulup onu PS3'ün içine atıyorsun. Genişletmek için tıkla... Link verebilir misiniz? Ve nasıl yapılacağını adım adım anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim yanıt için. Artı 0 Eksi
Aydın Bekoğlu dedi: Google yazarsan Gamepad'ler için gerekli kayıt defteri bilgileri mevcut. Xbox için olanı bulup onu PS3'ün içine atıyorsun. Genişletmek için tıkla... Link verebilir misiniz? Ve nasıl yapılacağını adım adım anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim yanıt için.
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.891 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 19 Eylül 2020 #7 tıraktor dedi: Link verebilir misiniz? Ve nasıl yapılacağını adım adım anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim yanıt için. Genişletmek için tıkla... Şuan bunu atabilirim direk indir kullan. Xbox 360 Controller Emulator Artı 0 Eksi
tıraktor dedi: Link verebilir misiniz? Ve nasıl yapılacağını adım adım anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim yanıt için. Genişletmek için tıkla... Şuan bunu atabilirim direk indir kullan. Xbox 360 Controller Emulator