Bağlanır.Arkadaşlar, ben bir oyun kolu alacaktım. En uygunu PS3 oyun koluydu. Bunu kablolu bir şekilde bilgisayara bağlayabilir miyim? (daha almadım bağlanabiliyorsa alacağım.)
Arkadaşlar, ben bir oyun kolu alacaktım. En uygunu PS3 oyun koluydu. Bunu kablolu bir şekilde bilgisayara bağlayabilir miyim? (daha almadım bağlanabiliyorsa alacağım.)
Kablosuz bağlamak için Bluetooth dongle gerekir. Kablosuz da bağlanır yani. Mümkündür.Tam emin olmamakla birlikte kablosuz bile bağlanabilir. Fakat her türlü çalıştığını biliyorum Xbox emülatörleri var ve Steam'de tanıyor büyük ihtimalle.
Normalde bağlanmaz, fakat uygulama yükleyerek xbox kolu gibi gösterip bağlayabilirsin. Youtube'de videoları var. Programın çoğu sürümü sorun çıkartıyor yanlız. Biraz uğraşman gerekecek.Arkadaşlar, ben bir oyun kolu alacaktım. En uygunu PS3 oyun koluydu. Bunu kablolu bir şekilde bilgisayara bağlayabilir miyim? (daha almadım bağlanabiliyorsa alacağım.)
Direkt kabloyu tak çalıştır olarak bağlayamazsın zaten. Aracı program gerekiyor, dediğin gibi.Normalde bağlanmaz, fakat uygulama yükleyerek xbox kolu gibi gösterip bağlayabilirsin. Youtube'de videoları var. Programın çoğu sürümü sorun çıkartıyor yanlız. Biraz uğraşman gerekecek.
Bu arada arkadaşların bazıları yanlış söylemiş, normalde direk bağlayıp oynayamassın ama çok nadiren bazı bilgisayarda çalışır. Çoğu zaman çalışmaz ve bu sorunu düzeltmek içinde program indirmen gerekir.
Not: Program ile bütün oyunları destekli oynayabiliyorsun diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.