PS3 kolu bilgisayara nasıl bağlanır?

pejgame

Femtopat
Daha fazla  
Valorant oynamak için Intel Driver Support Asistan'dan güncellemeleri yaptım. Sonrasında kol bağladığımda kol Bluetooth'a bağlanıyor sonra çıkıyordu. Her şeyi denedim çözüm bulamadım.

Valorant oynamak için Intel Driver Support Asistan'dan güncellemeleri yaptım. Sonrasında kol bağladığımda kol Bluetooth'a bağlanıyor sonra çıkıyordu. Her şeyi denedim çözüm bulamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu dikkatli izlerseniz bağlarsınız. Bende bu videoyu izleyerek bağlamıştım. Kablolu da kablosuzda bağlayabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu dikkatli izlerseniz bağlarsınız. Bende bu videoyu izleyerek bağlamıştım. Kablolu da kablosuzda bağlayabilirsin.

Videoyu şu an izlemedim fakat kabloyu bağlıyorum kendini bağlıyor 3-4 saniye sonra kendini tekrar kapatıyor. ScpToolkit denedim fakat kendini açıp kapattığı için yapamadım. Amacım kablolu bağlamak kusura bakmayın anlatamadım😕 (Windows 11)

Videoyu şu an izlemedim fakat kabloyu bağlıyorum kendini bağlıyor 3-4 saniye sonra kendini tekrar kapatıyor. ScpToolkit denedim fakat kendini açıp kapattığı için yapamadım. Amacım kablolu bağlamak kusura bakmayın anlatamadım😕

Yok dostum estağfurullah dediğini anladım net bir şekilde. Muhtemelen eksik driver falan vardır ondan dolayı veya kabloda bir problem olmuş olabilir farklı kablo deneyebilir misin?

Yok dostum estağfurullah dediğini anladım net bir şekilde. Muhtemelen eksik driver falan vardır ondan dolayı veya kabloda bir problem olmuş olabilir farklı kablo deneyebilir misin?

2 tane kablo almıştım paket halinde. Kollarda sıkıntı olmuş olabilir çünkü kuzenin kabloyu benim kollara takınca olmuyordu fakat benim kabloyu ona takınca oluyordu. Benim kolları kendi kablomla yapamadım Intel güncellemesinden sonra maalesef. FC 24'te kanat kariyeri yapacağım bir türlü düzgün olmuyor klavyeden. Diğer kabloyu da denedim onda da başarılı olamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı