PC'ye PS3 kolunu bağladım ayarlarını yaptım herhangi bir sorun yok ama oyuna giriyorum l3'ü ittirdiğimde araba hem gaz veriyor hem de arkadan Windows PC'nin sesini açıyor. Birkaç şey daha oluyor. Yardım eder misiniz? Bu neden oluyor?
Tam bilmiyorum fakat board yarım olduğu icin zamanla bozuluyor. 100'lerce dedim kol alınıcaksa Board'a bakmanız gerek. Tabii sen eskiden almışsındır olabilir.
PC'ye PS3 kolunu bağladım ayarlarını yaptım herhangi bir sorun yok ama oyuna giriyorum l3'ü ittirdiğimde araba hem gaz veriyor hem de arkadan Windows PC'nin sesini açıyor. Birkaç şey daha oluyor. Yardım eder misiniz? Bu neden oluyor?
PS3 almıştım çok eskiden onun kolu bugün PC'ye taktım scp programı ile PC ayarını yaptım. Forza'ya girdim gaza basıyorum gaza basarken arkadan Windows sesini kısıyor bazen frene basıyor.
PS3 almıştım çok eskiden onun kolu bugün PC'ye taktım scp programı ile PC ayarını yaptım Forza'ya girdim gaza basıyorum gaza basarken arkadan Windows sesini kısıyor bazen frene basıyor.
PS3 almıştım çok eskiden onun kolu bugün PC'ye taktım scp programı ile PC ayarını yaptım. Forza'ya girdim gaza basıyorum gaza basarken arkadan Windows sesini kısıyor bazen frene basıyor.
Yuvarlağa bastığımda geri çıkma gibi şeyleri yapıyor.
Yuvarlağa bastığımda geri çıkma gibi şeyleri yapıyor.