- Makaleler
- 4
Azarlar şekilde ifade edersen, böyle tepki alırsın.Bu o anlama gelmiyor ve kötü bir şekilde ifade etmedim.
Azarlar şekilde ifade edersen, böyle tepki alırsın.Bu o anlama gelmiyor ve kötü bir şekilde ifade etmedim.
Azarlar şekilde cevaplamamış, ayrıca eğer bir şey den emin değilseniz lütfen yazmayın.Azarlar şekilde ifade edersen, böyle tepki alırsın.
En son hatırladığımı yazdım. Çokta uğraşmıştım önceden.Azarlar şekilde cevaplamamış, ayrıca eğer bir şey den emin değilseniz lütfen yazmayın.
Bunu aldım. Sıkıntısız çalışıyor. Orijinal değil ancak orijinale çok yakın.![]()
PS3 SONY KABLOSUZ JOYSTİCK KOL PS3 DUALSHOCK 3 CONTROLLER Fiyatları ve Özellikleri
PS3 SONY KABLOSUZ JOYSTİCK KOL PS3 DUALSHOCK 3 CONTROLLER en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Daha uyguna bulamam değil mi?Azarlar şekilde cevaplamamış, ayrıca eğer bir şey den emin değilseniz lütfen yazmayın.
Bunu aldım. Sıkıntısız çalışıyor. Orijinal değil ancak orijinale çok yakın.![]()
PS3 SONY KABLOSUZ JOYSTİCK KOL PS3 DUALSHOCK 3 CONTROLLER Fiyatları ve Özellikleri
PS3 SONY KABLOSUZ JOYSTİCK KOL PS3 DUALSHOCK 3 CONTROLLER en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Orijinal bulamazsınız. 2.el bakabilirsiniz.Daha uyguna bulamam değil mi?
Yani PS için almayacağım için çokta pahalı bir şey istemiyorum işimi görse yeter.Daha uyguna bulamam değil mi?
Daha uyguna bulamam değil mi?
Hocam Ps’e alıştığım için Ps alıyorum.2.el ucuz Xbox kolu bulun daha güzel ve uyumlu direk.
DualShock'ta oyun oynarken, genel olarak Xbox'a göre bir kontrol düzeni oluyor oyunlarda.
Xbox One Console Accessories, Used and New Game Equipment for Sale are on sahibinden.com
The cheapest Xbox One console accessories, used and new game equipment for sale are on sahibinden.com with the option of payment in GeT instalmentswww.sahibinden.com
Hocam aynı satıcı burada 80₺’ye satıyor. Fark var mıdır? Sony PS3 Gamepad Joystick PS3 Oyun Kolu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor![]()
Sony PS3 Gamepad Joystick PS3 Oyun Kolu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Sony PS3 Gamepad Joystick PS3 Oyun Kolu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Sony PS3 Gamepad Joystick PS3 Oyun Kolu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
![]()
Sony PS3 Gamepad Josytick PS3 Oyun Kolu USB Şarj Kablosu 1.8 Metre Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Sony PS3 Gamepad Josytick PS3 Oyun Kolu USB Şarj Kablosu 1.8 Metre en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Sony PS3 Gamepad Josytick PS3 Oyun Kolu USB Şarj Kablosu 1.8 Metre incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Buradan almanı öneririm 2 tane aldım abimle 6-7 aydır kullanıyoruz sorun yaşamadık. Ayrıca orijinal bulmak imkansıza yakın.
Hocam attığınız gittigidiyor linkinden satıcıya mesaj attım lakin bluetooth olmadığını söyledi. Bluetooth olmadan nasıl laptopa bağlayacağım? Öyle bir sistem var mı?Yanlış bilgi verme. Kablosuz da oluyor.
Çözüldü: Dualshock 3'ü kablosuz kullanmak için BT Dongle
Dostlar, en ucuzlarından olsun (25TL civarı.) ve işimi görsün. Ayrıca; Hepsiburada, n11 ve GittiGidiyor gibi yerler dışında önerme yapmayınız lütfen. Teşekkür ederim.www.technopat.net
Burada anlattım nasıl olduğunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.