PS3 kolu kablosuz Windows 10'a nasıl bağlanır?

Selam ScpToolkit isimli uygulama ile bağlayabiliyorsunuz sanırım. Tam bilgim yok fakat ben kendi PS3 kolumu o şekilde bilgisayara bağlayıp kullanabiliyorum.

Selam ScpToolkit isimli uygulama ile bağlayabiliyorsunuz sanırım. Tam bilgim yok fakat ben kendi PS3 kolumu o şekilde bilgisayara bağlayıp kullanabiliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda sizin dediğiniz uygulamadan yapıyor adam fakat ben driverı kurarken hata alıyorum.
3.45'teki işlemde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoda sizin dediğiniz uygulamadan yapıyor adam fakat ben driverı kurarken hata alıyorum.
3.45'teki işlemde.

Şu videodaki işlemleri uygulayın isterseniz. ( kurulum sırasında Bluetooth driver seçeneği işaretli olacak unutmayın. Fakat şöyle bir durum var. Bildiğim kadarıyla bu seçeneği seçerseniz sadece gamepad kullanabiliyorsunuz Bluetooth ile diğer aygıtlar kullanılamıyor bilginize.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı