PS3 kolu mu PS4 kolu mu?

Daha fazla  
Dead Cells oynamayı düşünüyorum ancak oyun bir kol tavsiye ediyor. Hiç konsol deneyimim yok. Sadece ismen falan biliyorum. İkinci el bir PS3 kolu mu almalıyım yoksa PS4 mü karar veremedim. PS3 kolu ile aynı işlevi görecek ise PS3 kolu benim için daha iyi olur. Bu konuda fikri olanlar yazabilir mi? Oyunu bilgisayarda oynuyorum.

Hiç elime PS4 kolu geçmedi ama PS3 kolu ile rahatım kolayca oyun oynanılabiliyor (bu arada ben sırf 1 oyun için kol almam).

Hayır hayır diğer oyunlarda da kullanmayı düşünüyorum. Dead Cells bende biraz takıntı olduğu için onu baz alarak sordum. Yani onun için en verimli hangi kol olur onu merak ettim.

Dead Cells oynamayı düşünüyorum ancak oyun bir kol tavsiye ediyor. Hiç konsol deneyimim yok. Sadece ismen falan biliyorum. İkinci el bir PS3 kolu mu almalıyım yoksa PS4 mü karar veremedim. PS3 kolu ile aynı işlevi görecek ise PS3 kolu benim için daha iyi olur. Bu konuda fikri olanlar yazabilir mi? Oyunu bilgisayarda oynuyorum.

Paranız varsa PS4 kolu daha iyi cidden çok fark var. Biraz daha ucuza almak istiyorsanız 150 TL'ye çakma PS4 kolları var onlarda gayet iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı