PS5 kolu PS4 ile uyumlu mu?

Daha fazla  
Adam akıllı bir PS4 kolu bulamadığım için PS5 kolu almayı düşünüyorum. Hem ileriye yatırım olarak hem de PS4'te oynamak için. Başlıkta da yazdığım gibi PS5 kolunu PS4'e bağlayabilir miyim?

Bağlayamazsınız. Ne yazık ki PS4 buna destek sağlamıyordu en son.

Destek sağlanacağı ve aktif hale yazılım ile geleceği belirtildi bilginiz var mı? Fransa basınında.
Destek sağlanacağı ve aktif hale yazılım ile geleceği belirtildi bilginiz var mı? Fransa basınında.
Mikrofon aktif olarak hizmet sağlıyor, yeni gelecek güncelleme ile tam anlamıyla kullanılacağını biliyorum. Çünkü bağlantı ps4 kol ile aynı frekans aralığı saglamakta

İlk çıktığı zaman buna olanak sağlamayacaklarını belirtmişlerdi. Yeni bir şey söylendiyse bilemeyeceğim fakat şu an aktif olarak direkt kabloyla PS4'e DS5'i takamazsınız

İlk çıktığı zaman buna olanak sağlamayacaklarını belirtmişlerdi. Yeni bir şey söylendiyse bilemeyeceğim fakat şu an aktif olarak direkt kabloyla PS4'e DS5'i takamazsınız
1621781255568.png

İlginize teşekkür ederim.

Rica ederim fakat Technopat Sosyal 58. kural gereği verdiğiniz kaynağı yerelleştirirseniz çok iyi olur. Zira tam anlayamadım.

Kural 58: Mesajlarda yabancı dilde makale/rehber bağlantısı verilemez. Bu tür içeriklerde yeterli düzeyde yerelleştirme yapılmalıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı