HackerAQ Femtopat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #1 Merhaba, PS3 kolumu PC'me USB ile takıyorum ama aygıt yöneticisinde USB device olarak gözüküyor ve oyunlarda çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2025
Merhaba, PS3 kolumu PC'me USB ile takıyorum ama aygıt yöneticisinde USB device olarak gözüküyor ve oyunlarda çalışmıyor.
Lose and win Centipat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 1.164 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri i512345U 1080 Tİ 16 RAM 512 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 9 Temmuz 2025 #2 Oyun içinden ayarlama yapınız. Artı 0 Eksi
Ahmet Emin Aktar Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #3 HackerAQ dedi: Merhaba, PS3 kolumu PC'me USB ile takıyorum ama aygıt yöneticisinde USB device olarak gözüküyor ve oyunlarda çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu deneyin işe yarar muhtemelen Artı 0 Eksi
HackerAQ dedi: Merhaba, PS3 kolumu PC'me USB ile takıyorum ama aygıt yöneticisinde USB device olarak gözüküyor ve oyunlarda çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu deneyin işe yarar muhtemelen
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.431 Makaleler 11 Çözümler 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #4 DualShock 3 kablo ile PC'de nasıl kullanılır? Elimde bir tane DualShock 3 var. Bunu PlayStation 3'ün yanında bir de PC'de kullanmam lazım. Nasıl kullanabilirim? www.technopat.net İşine yarar. Son düzenleme: 9 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
DualShock 3 kablo ile PC'de nasıl kullanılır? Elimde bir tane DualShock 3 var. Bunu PlayStation 3'ün yanında bir de PC'de kullanmam lazım. Nasıl kullanabilirim? www.technopat.net İşine yarar.
KS KS HackerAQ Femtopat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #5 büyük ihtimal kol bozulmuş olabilir çünkü ışığı 3 kez yanıp sönüyor Artı 0 Eksi