PS3 kolu PC'ye nasıl bağlanır?

Ardisos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bende PS3 kolu var ve bilgisayara bağlamak istiyorum. Ek uygulama olmadan nasıl bağlarım? Bilgisayara takıyorum, ışığı yanıp sönüyor ama tuşları algılamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek uygulama olmadan olmaz. Ya motioninjoy ya da scp server ile falan bağlanıyor. Bayağı oldu kullanalı detay hatırlamıyorum ama videolarını bulursun. Dediğim gibi ek uygulama şart direkt kullanılmaz.

Arkadaşlar, bende PS3 kolu var ve bilgisayara bağlamak istiyorum. Ek uygulama olmadan nasıl bağlarım? Bilgisayara takıyorum, ışığı yanıp sönüyor ama tuşları algılamıyor.

Steam algılıyorsa Steam oyunlarında kullanırsın onun harici DS4 Windows kullanman lazım sağlamdır senelerdik kullanıyorum neden uygulama istemiyorsun?

Ek uygulama olmadan nasıl bağlamayı düşünüyorsun?
DsHidMini kullanacaksın.
Ek uygulama olmadan olmaz. Ya motioninjoy ya da scp server ile falan bağlanıyor. Bayağı oldu kullanalı detay hatırlamıyorum ama videolarını bulursun. Dediğim gibi ek uygulama şart direkt kullanılmaz.
Motioninjoy hiç stabil değildi en son, SCP'de kaldırıldı.

SCP'nin yapımcısı artık DsHidMini uygulaması üzerinden devam ediyor.

ScpToolkit ile çok rahat oynuyordum. Hala bilgisyarımda yüklüdür, PSP oyunları için oynuyorum. Scp kaldırıldıysa şimdi yeniden kurmak istesem yapamayacak mıyım?

ScpToolkit ile çok rahat oynuyordum. Hala bilgisyarımda yüklüdür, PSP oyunları için oynuyorum. Scp kaldırıldıysa şimdi yeniden kurmak istesem yapamayacak mıyım?
SCP de stabil değildi. Benim de sık sık kullandığım yazılımlardan biriydi. Dediğim gibi artık DsHidMini var. SCP bitti. Zira ben de SCP'yi daha çok seviyordum.

DS4 Windows kur kesin olarak güvenilir diyemeyiz ama ben bir zararını görmedim tek çözüm DS4 Windows herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…