Arkadaşlar, bende PS3 kolu var ve bilgisayara bağlamak istiyorum. Ek uygulama olmadan nasıl bağlarım? Bilgisayara takıyorum, ışığı yanıp sönüyor ama tuşları algılamıyor.
DS4 Windows uygulamasının DS3 desteklediğine emin misiniz?Steam algılıyorsa Steam oyunlarında kullanırsın onun harici DS4 Windows kullanman lazım sağlamdır senelerdik kullanıyorum neden uygulama istemiyorsun?
Ek uygulama olmadan nasıl bağlamayı düşünüyorsun?Arkadaşlar, bende PS3 kolu var ve bilgisayara bağlamak istiyorum. Ek uygulama olmadan nasıl bağlarım? Bilgisayara takıyorum, ışığı yanıp sönüyor ama tuşları algılamıyor.
Motioninjoy hiç stabil değildi en son, SCP'de kaldırıldı.Ek uygulama olmadan olmaz. Ya motioninjoy ya da scp server ile falan bağlanıyor. Bayağı oldu kullanalı detay hatırlamıyorum ama videolarını bulursun. Dediğim gibi ek uygulama şart direkt kullanılmaz.
Evet destekliyor.DS4 Windows uygulamasının DS3 desteklediğine emin misiniz?
ScpToolkit ile çok rahat oynuyordum. Hala bilgisyarımda yüklüdür, PSP oyunları için oynuyorum. Scp kaldırıldıysa şimdi yeniden kurmak istesem yapamayacak mıyım?Ek uygulama olmadan nasıl bağlamayı düşünüyorsun?
DsHidMini kullanacaksın.
Motioninjoy hiç stabil değildi en son, SCP'de kaldırıldı.
SCP'nin yapımcısı artık DsHidMini uygulaması üzerinden devam ediyor.
SCP de stabil değildi. Benim de sık sık kullandığım yazılımlardan biriydi. Dediğim gibi artık DsHidMini var. SCP bitti. Zira ben de SCP'yi daha çok seviyordum.ScpToolkit ile çok rahat oynuyordum. Hala bilgisyarımda yüklüdür, PSP oyunları için oynuyorum. Scp kaldırıldıysa şimdi yeniden kurmak istesem yapamayacak mıyım?
Arkadaşlar, bende PS3 kolu var ve bilgisayara bağlamak istiyorum. Ek uygulama olmadan nasıl bağlarım? Bilgisayara takıyorum, ışığı yanıp sönüyor ama tuşları algılamıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.