hogwartscanavarı
Decapat
Attığım resimde aygıt kısmında PS3 Controller çıkıyor fakat oyuna girince çalışmıyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum ne yapmalıyım? Dshidmini ile bilgisayara bağladım.
Zaten öyle hocam. Fakat hala çalışmıyor.Hocam bunları yaptıktan sonra bir de KntrlChz kısmını KntrlChz 1 olarak işaretleyin.
Eki Görüntüle 2463281
Attığım resimde aygıt kısmında PS3 Controller çıkıyor fakat oyuna girince çalışmıyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum ne yapmalıyım? Dshidmini ile bilgisayara bağladım.
Hocam DirectInput seçiyorum ve aygıt kısmından PS3 Controller yani bilgisayara taktığım kolu seçiyorum. Zaten takmayınca aygıt kısmı boş gözüküyor. Ama oyunda çalışmıyor kol. Nasıl bir tuş atamaları yapmalıyım?Merhaba. Öncelikle Xinput ayarı yerine DirectInput seçmeniz gerekli. Daha sonrasında gerekli tuş atamalarını yapmanız gerekecek. İyi oyunlar.
Zaten öyle hocam. Fakat hala çalışmıyor.Hocam bunları yaptıktan sonra bir de KntrlChz kısmını KntrlChz 1 olarak işaretleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.