Çözüldü PS3 L2 l1/ R2 r1 tuşları ters çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet Şahiner

Megapat
Daha fazla  
DualShock 3 kullanırken bir sorun yaşamıyorum ama DualShock 4 veya 3. parti (benim kullandığım Frisby FGP-230U) kol bağlayınca başlıkta da yazdığım gibi L1 ile l2, R1 ile R2 yer değiştirmiş gibi algılıyor. Bir çözümü olan var mı acaba?

Frisby markalı kolun üzerinde Turbo ve clear adlı düğmeler var ama sanırım PS3'te çalışmıyor. Ayrıca 2 farklı modu var fakat ikisi de sorunu çözmüyor.

Çözüm
Arkadaşlar uzun süredir çözüm arıyorum ama malesef bir çözümü yok. PS3'te, PS4'teki gibi buton remapping ayarı yok ve bu saatten sonra da gelmez. Sadece bazı oyunlar (far cry 4 ve battlefield gibi) kendi içinde sınırlı da olsa tuşları değiştirmemize izin veriyor. Onun dışında tüm oyunlar tuşları ters algılıyor.
Bende Snopy marka aldım aynı sorun var. Bulduğum tek çözüm oyunda tuşları değiştiriyorum.
Evet malesef ben de aynı şekilde yapıyorum
Arkadaşlar uzun süredir çözüm arıyorum ama malesef bir çözümü yok. PS3'te, PS4'teki gibi buton remapping ayarı yok ve bu saatten sonra da gelmez. Sadece bazı oyunlar (far cry 4 ve battlefield gibi) kendi içinde sınırlı da olsa tuşları değiştirmemize izin veriyor. Onun dışında tüm oyunlar tuşları ters algılıyor.
Bende Snopy marka aldım aynı sorun var. Bulduğum tek çözüm oyunda tuşları değiştiriyorum.
Evet malesef ben de aynı şekilde yapıyorum

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…