PS3 Life is Strange Türkçe yama çalışması

Makaleler
11
Daha fazla  
heaf1wu.jpg

PS3 Life is Strange Türkçe Yama İndir​

MaJg6k.png

herkese merhaba bugun yapmış oldugum ilk yama ile beraber burdayım.oyunu test için baştan sona oynadım ve bir sorun gormedım. çevrilmemiş metinleride tek tek çevirdim. yamada kusur varsa aff ola. yamayı yaparken karşılaştıgım sorunları çözmemde yardımcı olan Castellanos ve portagas kullanıcılarına ve ekstra tool için nucleusxx kullanıcısına teşekkurlerimi sunuyorum.

yama NPEB02197 bölge kodlu oyunda test edilmistir. bu kodlu oyunun indirme linkini yama ile beraber aşagıda bulabilirsiniz.

YAMA TUM BÖLÜMLERİ İÇERMEKTEDİR.
COMPLETE EDİTİON.
yamanın tum altyazıları oyunun PS4 portundan port edilmiştir. menü çevirisi bana aittir ekstra günluk, oyun içi, poster ve sms çevirileri yamanın pc surumunden port edilmistir. oyunun PS4 türkçe yamasını yapan THİSROCK84 adlı kullancıyada teşekurlerımı sunuyorum.
V3YXly.png

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TANER SAYDAM

PS4 PORT
THISROCK

PS3 PORT & UPLOAD & DÜZENLEME & TEST
YERAYAY

İNDİRME LİNKİ

Son düzenleme:
Elinize sağlık hocam çok güzel olmuş PC içinde vs. yama yaparsanız daha çok yararlı olur diye düşünüyorum.

@Plaxy PC tarafında bu işi yapan çok insan var. Konsol tarafında ise sayımız çok az. Olanlarda yamalarını ücretli bir şekilde paylaşıyor. Şuan herkes PS3 konsolunu unutmuş durumda. Ama benim gibi hala kullanan kullanıcılar mevcut, bu yama ve bundan sonra tarafımca yapılacak tüm yamalar bu kullanıcılar içindir.

PC tarafında dediğin gibi işi çok yapan insan var ama geneli çeviriye atıyor yapıştırıyor hani bir İngilizce seviyesi yok kopyala yapıştır yapıp çeviriyor hani duymasam konuşmaları diyecemki bunlar ne diyor gibi gibi hani kaliteli çeviri yapan birkaç kişi dışı yoktur onlarda paralı zaten bedavaların genelide düzgün çevrilmemiş oluyor gene de elinize sağlık bir de PS3 biraz eski diye düşünüyorum bilmiyorum hala daha kullanan var mı ama elinize sağlık yeniden.

@Plaxy altyazı için Taner saydamın çevirisini kullanıyorum. Menü ve oyun içi metinleri ben çevireceğim. Benim de ing seviyem o kadar iyi değil takıldığım noktalarda Ai kullanırım büyük ihtimalle.

Yeni görseller: yama dosyası yakında paylaşılacaktır.
Life Is Strange™ (2).png
Life Is Strange™_3.png
Life Is Strange™_2 (2).png
Life Is Strange™_1 (2).png
Life Is Strange™_4.png
Life Is Strange™_5.png
Life Is Strange™_6.png
Life Is Strange™_7.png

Çeviri oranı: %95.

Çeviri orani %100 yama tamamlanmıştır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar