Arkadaşlar lütfen pc almalısın deyip geçiştirmeyin. Konuya giriş yapmak gerekirse 1660 liraya toplanan bir sistem PS3'e göre kat kat fazla performans verir. Ancak arkadaşlar bilgisayar bakımı zor iş. Sürekli forumdaki arkadaşların şikayetleri beni korkutuyor. Yok işte işlemcim çok ısınıyor, hdd'yi bilgisayarım görmüyor, ekranım mavi ekranda kalıyor, ani fps kayıpları yaşıyorum, öte yandan birde işletim sistemi sorunu var insanın Windows'a vereceği parayı ekran kartına yatırası geliyor. Buda insanı korsana itiyor. E korsan ürünlerde dediğinize göre çok sağlıklı değilmiş. Bunlar bir yana beni PS3 ve PC arasında bırakan en önemli etken 2 sene sonra üniversiteye şehir dışına gidecek olmam. Yani sırf önümdeki 2 yıl için bilgisayar toplamak sizce ne kadar akıl karı bir iş? Hem zaten bu 2 yılın 1 yılı YGS'ye çalışmakla geçecek yani bilgisayar toplarsam tam anlamıyla sadece yazın oynayabileceğim. Geri kalan kısımda o bana bakacak ben ona. Durum böyle arkadaşlar sizce ne yapmalıyım? Bilgisayar mı, PS3 mü?