PS3 mü, Xbox One mı?

mlhoXt

Decapat
Daha fazla  
Bu ay içinde PS3 almak istiyordum ancak oyunları pek yeni olmadığı için Xbox One (One S değil.) bakayım dedim. 2. el alacağım. Xbox biraz daha pahalı yani arada 500 lira gibi bir fark var. Sizin tavsiyeniz nedir?
Oynayacağım oyunlar PS3: Blur, PES 2013, PES 2018, FIFA 19, Tekken, NFS, GoW, Mortal Combat, GTA V. Ağırlıklı olarak PES ve FIFA.
Xbox One: PES, FIFA, GTA V, Mortal Combat X. Genel olarak Game Pass oyunları.
Sizce 500-600 lira farka değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox One daha güncel oyunlar barındırıyor. Değer bu arada PS3 lerde bazı sorunlar var ancak Xbox One a hala oyun geliyor. Güncel oyunları bile açabilrsiniz diye biliyorum.

Bu ay içinde PS3 almak istiyordum ancak oyunları pek yeni olmadığı için Xbox One (One S değil.) bakayım dedim. 2. el alacağım. Xbox biraz daha pahalı yani arada 500 lira gibi bir fark var. Sizin tavsiyeniz nedir?
Oynayacağım oyunlar PS3: Blur, PES 2013, PES 2018, FIFA 19, Tekken, NFS, GoW, mortal combat, GTA V. Ağırlıklı olarak pes ve FIFA.
Xbox One: Pes, FIFA, GTA V, mortal combat X. Genel olarak Game Pass oyunları.
Sizce 500-600 lira farka değer mi?

Xbox almanı öneririm çünkü Xbox da bir oyun satın aldığında oyunu Windows'a da kurabiliyorsun. Mesela Minecraft aldın diyelim. Hem Xbox da hem Windows da oynayabilirsin.

Tabii ki Xbox öneririm 4 yıldır one s kullanıyorum gerek oyunları gerek performansı , görünüşü , üyelikleri ps 4 yerine bile tavsiye ederim. 2. el alırsan daha uyguna gelir sorun çıkıcağını zannetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı