Çözüldü PS3 Multiman 4.87'den 4.88'e yükseltme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cankute

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Benim 4.87 ile kırık bir cihazım var fakat ben bunu 4.88 kırık hale getirmek istiyorum. Bunun için sadece 4.88 HFW güncellemesini mi yüklemem lazım, yoksa yükledikten sonra en baştan kırmam mı lazım?

Çözüm
Sana bir YouTube linki vereceğim, oradan kolayca yapabilirsin, çok basit zaten. Yalnız güncelleme olayında şöyle bir şey var; sürüm 4.87'de kalmalı, zaten crack işleminde sürüm yükselecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de buradan yaptım, biraz uzun süren bir işlem. Ama oyunlarda bir sıkıntı yoktur, Online vs oynayabilirsin. USB'ye dosyayı aktardıktan sonra PS3'ten depolama ortamında güncelle yapınca USB'deki 4.88 crack sürümünden yükselecektir zaten.
Sana bir YouTube linki vereceğim, oradan kolayca yapabilirsin, çok basit zaten. Yalnız güncelleme olayında şöyle bir şey var; sürüm 4.87'de kalmalı, zaten crack işleminde sürüm yükselecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben de buradan yaptım, biraz uzun süren bir işlem. Ama oyunlarda bir sıkıntı yoktur, Online vs oynayabilirsin. USB'ye dosyayı aktardıktan sonra PS3'ten depolama ortamında güncelle yapınca USB'deki 4.88 crack sürümünden yükselecektir zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ben de bu adamı izliyorum fakat aklımdaki soru şu, 4.88 HFW sürümüne depolamadan
Güncelledikten sonra tekrar xploit sitesine girip hen indirmeye gerek var mı? Çünkü cihazımı 4.87 versiyonuna kırarken Hen yüklemiştim xploit sitesinden

Ben de bu adamı izliyorum fakat aklımdaki soru şu, 4.88 hfw sürümüne depolamadan.
Güncelledikten sonra tekrar xploit sitesine girip hen indirmeye gerek var mı? Çünkü cihazımı 4.87 versiyonuna kırarken hen yüklemiştim xploit sitesinden.

Gerek var. Çünkü hen güncelleniyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı