PS3 Multiman'ı silince oyunlar gider mi?

Cimbomlu Wassup

Centipat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere CD ile çalışan oyunlar CD çizilince veya hasar alınca kullanılmaz hale geliyor. Ben de bundan dolayı PS3'ümde multiman bulunduruyor ve içine CD oyunlarımı kopyalıyorum. Ancak Multiman'a güncelleme gelmiş. Arkadaşlar Multiman'ı silip yeni güncellemeyi kursam oyunlarım silinir mi? O kadar oyunu tekrar Multiman'a aktarmak istemiyorum ve bazı CD oyunlar artık elimde yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere CD ile çalışan oyunlar CD çizilince veya hasar alınca kullanılmaz hale geliyor. Ben de bundan dolayı PS3'ümde multiman bulunduruyor ve içine CD oyunlarımı kopyalıyorum. Ancak Multiman'a güncelleme gelmiş. Arkadaşlar Multiman'ı silip yeni güncellemeyi kursam oyunlarım silinir mi? O kadar oyunu tekrar Multiman'a aktarmak istemiyorum ve bazı CD oyunlar artık elimde yok.

Sadece multimanı silerseniz gitmez ya da oto güncelleme yapın ama güncellemeye gerek yok bende öyle kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı