harun 123563
Picopat
Daha fazla
İki link de açılmıyor nedense. Tekrar at istersen
2. link kesinlikle. 1. link de olan çok pahalı. 2. olan makul. Muhtemelen kırmızı kol orjinaldir titreşimli. Diğeri normal koldur.
Hocam ama birisi 180 birisi 702. link kesinlikle. 1. link de olan çok pahalı. 2. olan makul. Muhtemelen kırmızı kol orjinaldir titreşimli. Diğeri normal koldur.
Bir de 100 tane oyun da var o da süper Silm bir tanesi de çakma kolunHocam ama birisi 180 birisi 70
Oyun olarak
Hocam ama birisi 180 birisi 70
Oyun olarak
Bir de 100 tane oyun da var o da süper Silm bir tanesi de çakma kolun
Hocam ilk attığım var ya 7 oyunu olan multi man olan onu Ps kafelerden indir emiyor muyum oyunİki ilandaki de slim kasa bu arada süper slim değil. Zaten Slim almanı tavsiye ederim.
Oyun sayısını kafana takma, zaten ps3 alınma sebebi kendi istediğimiz herhangi oyunu yükleyebilmek. Sende yüklersin basit bir şey. Diğer linklere bakıyorum şimdi
4.500 olanda güzel. Eğer oyunları kendim yüklerim dersen olur. Oyun mağazaları da var , youtube da videoları var.Hocam ama birisi 180 birisi 70
Oyun olarak
Bir de 100 tane oyun da var o da süper Silm bir tanesi de çakma kolun
https://shbd.io/s/jxSx3cJ6 https://shbd.io/s/hkHZwEL3 hocam şu ikisi nasıl
Hocam 1 attığım var ya 7 oyunlu olan var ya hocam ben onu ps kafelerde oyun indire mi yor muyum alsam
1 link teki internet kafede oyun yükletemiyor muyum4.500 olanda güzel. Eğer oyunları kendim yüklerim dersen olur. Oyun mağazaları da var , youtube da videoları var.
Diğer 6.000 liralık link, her şey hazır istiyorsan olabilir.
2. link bir kol orjinal, diğeri çakma
1. link 2 kolda çakma olabilir sorman lazım
Aslında telefondan da oluyor. Bir ara kablo mı ne vardı ismini bilmiyorum ona bakman lazım telefondan indirip te flasha yükleyebilirsin. Ordan ps3 e takar, kendi hdd sine atarsın. Bunun yöntemleri var tabi videodan bakarsın.Hocam ilk attığım var ya 7 oyunu olan multi man olan onu Ps kafelerden indir emiyor muyum oyun
Para vererek
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.