Şu an elimde PS3 Slim kasa var sürümü kırılmaya müsait bunu hem PSN'ye bağlayarak ve oyunlardan kupa kasmak istiyorum sonrasında internete bağlayıp PSN'ye ban yer miyim? Not: Sadece hikayeli oyunların kupasını kasacağım.
Şu an elimde PS3 Slim kasa var sürümü kırılmaya müsait bunu hem PSN'ye bağlayarak ve oyunlardan kupa kasmak istiyorum sonrasında internete bağlayıp PSN'ye ban yer miyim? Not: Sadece hikayeli oyunların kupasını kasacağım.
Bu şekilde kirarsaniz hiçbir şekilde PSN'ye bağlanamazsiniz 4.91 ile kırılması lazım konsolun
Bu video yu aynen takip ederek yapabilirsiniz 1 ay önce kırdım bu video ile hiçbir sorun yok yapabilirsiniz.
Hen ile kirarsaniz makineyi ban söz konusu bile olamaz CFW için aynı şeyi söyleyemem CFW ile ban yeme ihtimaliniz çok yüksektir.
Bu şekilde kirarsaniz hiçbir şekilde PSN'ye bağlanamazsiniz 4.91 ile kırılması lazım konsolun.
Bu video yu aynen takip ederek yapabilirsiniz 1 ay önce kırdım bu video ile hiçbir sorun yok yapabilirsiniz.
Dalgamı geçiyorsunuz insanlara yanlış öneri vermeyin 2 sene önce zaten 4.88 güncel sürümdü şu anda o sürümde Online oynayamazsiniz bilmediğiniz işlere karışmayın.