PS3 nasıl kırılır?

İyi yine bildiğiniz güzel oyunlar var mıdır bana önereceğiniz daha çok Assassin's Creed gibi 3 şahıs oynanan oyunlar.

Vallahi internetten bakabilirsiniz bilmiyorum şimdi CoD Modern Warfare 2 indiriyorum hocam bu arada pkg Store'da CPU 78 derece fazla mı?

Vallahi internetten bakabilirsiniz bilmiyorum şimdi CoD Modern Warfare 2 indiriyorum hocam bu arada pkg Store'da CPU 78 derece fazla mı?

Bence evet bende 60 dereceyi geçmiyor fan sıcak havamı soğuk havamı üflüyor?

Alıntıladığın mesaja tıklayınca niye klavye önerisine gidiyor

Yok rehbere gidiyor normal PS 3 nasıl kırılır isimli rehbere gidiyor.

Bence normal bende süper Slim var fat biraz eski gibi sıcak üflüyorsa sorun yoktur oyun oynarken hiç baktınızmı 80 dereceyi geçip kapanıyorsa aç bak derim.
Oyunlarda kapanma gibi bir sorunla karşılaşmadım.

Oyunlarda kapanma gibi bir sorunla karşılaşmadım.

Oyun oynarken bir bakın derim sıcaklıklara bence ayrı konu açın bende geleyim yardımcı olalım orada çünkü insanlar PS 3 kırma isimli konuya gelecekleri için en iyisi yeni konu açmak bunun hakkında.

Oyun oynarken bir bakın derim sıcaklıklara bence ayrı konu açın bende geleyim yardımcı olalım orada çünkü insanlar PS 3 kırma isimli konuya gelecekleri için en iyisi yeni konu açmak bunun hakkında.
Oyundayken sıcaklığa nasıl bakacağım hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…