PS3 Nereden Alabilirim?

Ps3 super slim 500 gb almanızı öneriyorum. Ama bu cihazı 500 liraya çok zor 600 liraya belki temiz cihaz bulabilirsiniz.

Bir ilan buldum. Pes 2017 ve Pes 2013 veriyor. 2 kol 320 GB PS3 Slim. 500 TL diyor. En yakın zamanda gidip deneyip almaya çalışacağım şu anlık en iyisi bu sanırım.

Ps3 super slim 500 gb almanızı öneriyorum. Ama bu cihazı 500 liraya çok zor 600 liraya belki temiz cihaz bulabilirsiniz.
500 GB olanı pahalı olabilir ama 12GB disksiz olan ucuzdur. Kopya oyun oynatma gibi bir gayeniz yoksa 120GB bir HDD gani gani yeter.

500 GB olanı pahalı olabilir ama 12GB disksiz olan ucuzdur. Kopya oyun oynatma gibi bir gayeniz yoksa 120GB bir HDD gani gani yeter.

Acaba Multiman yükleyip öyle oyun mu atsam diye düşünüyorum alınca. Yoksa orijinal mi oynasam? Neyse hocam dediğim gibi 2 kol 2 PES oyunlu 320 GB PS3 Slim 500 TL diyor adam iyi mi?

Sahibinden'den 500 TL'ye kinectli 1tb xbox 360 almıştım 7 ay kadar önce.
JTAG'lıydı, hâlâ sıkıntısız çalışıyor, bedavaya gelmişti neredeyse.

Hocam jtag lı xbox360 ım da vardı 1 senede gitti en yeni seriydi.Korsan deneyim ilk defa onda da hayır görmedim:)

PS3'e göre karşılaştırılınca Xbox 360'da cazip gelmedi değil yani şu an.
@Furkan17TR abi Teknosa'da Ps3 süper slim 12 gb buldum. 457 TL tek kol. Büyük ihtimalle ellerinde kalan son PS3 kutusu kötüydü çünkü. Bunu görünce sevindim. Bir elektronik dükkanında 320 GB kırık PS3'e 900 TL dedi. Ben orijinal istiyorum dedim ama online artık kırık şekilde multimandan da oynanıyor dedi. Ban yemezsin dedi. Şimdi ben gidip bu PS3 Super slim olanı mı almalıyım yoksa elektronikçiden alıp kendim multiman mı kurmalıyım?

Son düzenleme:
PS3'e göre karşılaştırılınca Xbox 360'da cazip gelmedi değil yani şu an.
@Furkan17TR abi Teknosa'da Ps3 süper slim 12 gb buldum. 457 TL tek kol. Büyük ihtimalle ellerinde kalan son PS3 kutusu kötüydü çünkü. Bunu görünce sevindim. Bir elektronik dükkanında 320 GB kırık PS3'e 900 TL dedi. Ben orijinal istiyorum dedim ama online artık kırık şekilde multimandan da oynanıyor dedi. Ban yemezsin dedi. Şimdi ben gidip bu PS3 Super slim olanı mı almalıyım yoksa elektronikçiden alıp kendim multiman mı kurmalıyım?
900 etmez hiçbirşekilde teknosadan alın içide açılmamış olucaktır elektronikçinin vericeğinin içi açılmıştır yüksek ihtimalle multiman kurulumu falan basit ayrıca hiçbirşekilde multiman makinenin ömrümü azaltmaz arkadaş sallamış

Senelerdir nasıl stok kontrolünden kaçmış o Superslim?

450 liraya alırsın, içine de ucuzundan 120GB HDD takarsın korsan oyun gibi yada dijital oyun gibi bir gayeniz yoksa o 120GB size gani gani yeter.

SSD takma, PS3'te SATA 2 var ve SATA 2, SSD'yi darboğaza sokuyor. Yine de SSD daha iyi olur ama pahalı olur. Yine de aklında olsun.

Ben mesela şuan kullandığım ve 2 sene önce 2.el aldığım 120GB SSD'yi 100 liraya almıştım. Şuanda 320'lik HDD de 100 lira. Orijinal olarak kullandığım Superslim PS3'e 120GB HDD taktım, oynadım. 80GB boş idi. Çok çok aktif oynayan birisi değilim, sen kendi ihtiyacına göre hafiza alanını ayarlarsın.

Bence Superslim daha iyi Slim'den. Daha kalitesiz olabilir ama cihazın fan sesini duymuyorum. Şuan kardeşim PS4'de Dying Light oynuyor ve aynı odadayiz beni rahatsız etmeye başladı. Birde takıntılı birisiyim; kafama takmama gerek olmayacak şeyleri büyütüyorum. O yüzden Superslim daha sessiz, YLOD hatasına düşmüyor, CD tak çıkar yaparken de dikkatli olursan ölene kadar kullanırsın :)

Senelerdir nasıl stok kontrolünden kaçmış o Superslim?

450 liraya alırsın, içine de ucuzundan 120GB HDD takarsın korsan oyun gibi yada dijital oyun gibi bir gayeniz yoksa o 120GB size gani gani yeter.

SSD takma, PS3'te SATA 2 var ve SATA 2, SSD'yi darboğaza sokuyor. Yine de SSD daha iyi olur ama pahalı olur. Yine de aklında olsun.

Ben mesela şuan kullandığım ve 2 sene önce 2.el aldığım 120GB SSD'yi 100 liraya almıştım. Şuanda 320'lik HDD de 100 lira. Orijinal olarak kullandığım Superslim PS3'e 120GB HDD taktım, oynadım. 80GB boş idi. Çok çok aktif oynayan birisi değilim, sen kendi ihtiyacına göre hafiza alanını ayarlarsın.

Bence Superslim daha iyi Slim'den. Daha kalitesiz olabilir ama cihazın fan sesini duymuyorum. Şuan kardeşim PS4'de Dying Light oynuyor ve aynı odadayiz beni rahatsız etmeye başladı. Birde takıntılı birisiyim; kafama takmama gerek olmayacak şeyleri büyütüyorum. O yüzden Superslim daha sessiz, YLOD hatasına düşmüyor, CD tak çıkar yaparken de dikkatli olursan ölene kadar kullanırsın :)
benim slim ps3de arkadaştan aldım içi açılmış ama bir sorun olmucağını söyledi zaten slim sarı ışığı çok zor görür fatlara göre yerli yerinde herşeyi çalışıyor içi açılmış olmasına rağmen sessiz makine yinede yada bluerayda sorun yok 500gblik hdd taktım şimdi ps4de ben var ama bakınca ps3 bana göre daha avantajlı geliyor gerek oyun çeşitliliği ve online canlılığı devam etmesi yüzünden ps4de hep paralı artık bunlar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı