Efe_Berk Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 108 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #1 Onay tuşunu nasıl X yapabilirim?
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 19 Mart 2023 #2 Efe_Berk dedi: Onay tuşunu nasıl X yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın diye biliyorum Google da bununla alakalı bir şey bulamadım.
Efe_Berk dedi: Onay tuşunu nasıl X yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın diye biliyorum Google da bununla alakalı bir şey bulamadım.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.346 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 19 Mart 2023 #3 Normalde X değil mi? 5 sene kadar kullandım PS3, öyle hatırlıyorum. Başka bir bölgeye mi üretildi cihaz?
Normalde X değil mi? 5 sene kadar kullandım PS3, öyle hatırlıyorum. Başka bir bölgeye mi üretildi cihaz?
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 19 Mart 2023 #4 borisyeisar dedi: Normalde X değil mi? 5 sene kadar kullandım PS3, öyle hatırlıyorum. Başka bir bölgeye mi üretildi cihaz? Genişletmek için tıkla... Eskiden Asya bolgesinde o tuşu ana tuş olarak kullanılıyordu o yüzden.
borisyeisar dedi: Normalde X değil mi? 5 sene kadar kullandım PS3, öyle hatırlıyorum. Başka bir bölgeye mi üretildi cihaz? Genişletmek için tıkla... Eskiden Asya bolgesinde o tuşu ana tuş olarak kullanılıyordu o yüzden.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.346 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 19 Mart 2023 #5 Blacanka dedi: Eskiden Asya bolgesinde o tuşu ana tuş olarak kullanılıyordu o yüzden. Genişletmek için tıkla... Webman ile olabilir o zaman.
Blacanka dedi: Eskiden Asya bolgesinde o tuşu ana tuş olarak kullanılıyordu o yüzden. Genişletmek için tıkla... Webman ile olabilir o zaman.
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 19 Mart 2023 #6 borisyeisar dedi: Webman ile olabilir o zaman. Genişletmek için tıkla... Emin olamiyorum başka insanlar öyle yapamamış.
borisyeisar dedi: Webman ile olabilir o zaman. Genişletmek için tıkla... Emin olamiyorum başka insanlar öyle yapamamış.
Efe_Berk Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 108 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #7 borisyeisar dedi: Webman ile olabilir o zaman. Genişletmek için tıkla... Webman kullanarak ne yapacağım Blacanka dedi: Yapamazsın diye biliyorum Google da bununla alakalı bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Eskiden yapmıştım fakat yeni HDD aldım yine sıfırlandı ve ne yaptığımı bilmiyorum.
borisyeisar dedi: Webman ile olabilir o zaman. Genişletmek için tıkla... Webman kullanarak ne yapacağım Blacanka dedi: Yapamazsın diye biliyorum Google da bununla alakalı bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Eskiden yapmıştım fakat yeni HDD aldım yine sıfırlandı ve ne yaptığımı bilmiyorum.