PS3 oyun koleksiyonu için eBay güvenilir mi?

Gerald_Emo

Hectopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
PS3 kutulu oyunları alıyorum bir arkadaş eBay sitesini önerdi oradan kutulu PS3 oyunları alırsam gümrükte sıkıntı çıkarırlar mı? Veya oradaki satıcıların hepsi güvenilir mi dolandırılabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat karşılaştırması gibi bir kontrol yaptınız mı eğer siteye bakındıysanız bilmiyorum hangisi sizin için daha uygun olur fakat Amazon'dan da satın alabilirsiniz, koleksiyonluk sıfır kutulu oyunlar orada da mevcut. Üstelik Amazon bilindik bir marka olduğu için sıkıntı yaşama riskiniz çok daha az olacaktır, ayrıca dışarıdan getirilen ürünlerin de vergi fiyatlandırmalarının ne kadar tutacağı da ürünü satın alırken yazmakta, fikrimce daha rahat tabi yine size kalmış.

Fiyat karşılaştırması gibi bir kontrol yaptınız mı eğer siteye bakındıysanız bilmiyorum hangisi sizin için daha uygun olur fakat Amazon'dan da satın alabilirsiniz, koleksiyonluk sıfır kutulu oyunlar orada da mevcut. Üstelik Amazon bilindik bir marka olduğu için sıkıntı yaşama riskiniz çok daha az olacaktır, ayrıca dışarıdan getirilen ürünlerin de vergi fiyatlandırmalarının ne kadar tutacağı da ürünü satın alırken yazmakta, fikrimce daha rahat tabii yine size kalmış.

YouTube'da bir video gördüm gümrük vergisi 150 eurodan 30 euroluk ürün alınınca ülkeye girmiyormuş veya çok pahalıya patlıyormuş 14 gün sonra yürürlüğe girecekmiş hobi edinelim diyoruz gümrük olayı çıkıyor. Amazon Türkiye'de olan ürünümü satıyor yoksa yurt dışından mı getirtiyor PS3 oyunlarını Amazon'dan alırsam.

YouTube'da bir video gördüm gümrük vergisi 150 eurodan 30 euroluk ürün alınınca ülkeye girmiyormuş veya çok pahalıya patlıyormuş 14 gün sonra yürürlüğe girecekmiş hobi edinelim diyoruz gümrük olayı çıkıyor. Amazon Türkiye'de olan ürünümü satıyor yoksa yurt dışından mı getirtiyor PS3 oyunlarını Amazon'dan alırsam.
Baktığın ürünün geleceği yere göre değişiyor, zaten ürüne bakarken sağ üstte yazar vergisi, kaç güne tahmini şekilde getirileceği vs.. Maalesef evet, her faydalı olan şeye karşı oldukları için saçma sapan kurallar getirmeye devam ediyorlar, elini çabuk tutsan iyi olur o yüzden.

Baktığın ürünün geleceği yere göre değişiyor, zaten ürüne bakarken sağ üstte yazar vergisi, kaç güne tahmini şekilde getirileceği vs. Maalesef evet, her faydalı olan şeye karşı oldukları için saçma sapan kurallar getirmeye devam ediyorlar, elini çabuk tutsan iyi olur o yüzden.

Geçen arkadaşımla konuşuyordum yurt dışına çıkacaktı bende bir şekilde yurt dışına yaşamak istediğimle ilgili konuşmuştum yurt dışı çıkışı parasına zam gelmiş havaya verilen para bende hobi edineyim PS konsolum için kutulu oyunları koleksiyon yapayım eBay gibi sitelerden alırım dedim 30 euro sorunu 1 veya 2 gün önce gördüm başka bir şeye heves etmekte istemiyorum ona da zam gelir veya bir sorun çıkartır diye fazla siyasete girmeyeyim ama oyun sevenler olarak ve yurt dışına gitmek isteyen kişiler için kötü durum oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı