PS3 oyun sitesinden virüs bulaşmış mıdır?

Livelink yazan yerden mi bahsediyorsunuz bir siteye attı derken? Çoğu crack sitesinde böyle yerler çıkması normal, bazıları ad. Fly kullanıyor, bu ISO'lar internetten düşürülemesin diye, ekrana bir şey çıkarsada büyük ihtimalle pop-up reklamdır, PS3 oyunu dışında başka dosya indirmeyin hiçbir sorun çıkmaz.

Livelink yazan yerden mi bahsediyorsunuz bir siteye attı derken? Çoğu crack sitesinde böyle yerler çıkması normal, bazıları ad. Fly kullanıyor, bu ISO'lar internetten düşürülemesin diye, ekrana bir şey çıkarsada büyük ihtimalle pop-up reklamdır, PS3 oyunu dışında başka dosya indirmeyin hiçbir sorun çıkmaz.
Evet o siteden jdownload diye bir şey vardı bastım oyun inmedi ama 2. Resimdeki şey indi.

Tıklayınca Windows bunu açamaz tarzı bildirim aldım bilgisayardan.

Diye yazmış hocam görmediniz mi?
Görmedim hocam pardon.
Hocam program çalışmadı sanırsam Windows bu dosyayı açamaz dedi başka program seçme ekranına attı.
O programın özelliklerinden kaç mb olduğunu ve uzantısının ne olduğuna bakın, AV ile tarama yapın ve RAR'ın içinde sadece .ISO dosyasının olduğundan emin olun hocam. Güvenlik amaçlı uzantıları her zaman göster ayarını da aktifleştirebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı