PS3 Oyunlarda 720P mi?

DreamSoldier46

Hectopat
Daha fazla  
PlayStation 3 almayı düşünüyorum. Televizyonum 4K Curved TV( PS3'ün 4K desteklemediğini biliyorum). Oyunları 720p mi oynatıyor, 1080p'de mi? Örneğin GTA 5'te.
@Furkan17TR

Zaten kendi Upscale ediyor. Bi dakika benim de kafam karıştı. PS Pro’da olan teknik ile aynı değil miydi? Bildiğim kadarıyla zaten kendi yapıyor. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok.

Zaten kendi Upscale ediyor. Bi dakika benim de kafam karıştı. PS Pro’da olan teknik ile aynı değil miydi? Bildiğin kadarıyla zaten kendi yapıyor. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok.
Oyundan oyuna değişiyor. Bazı oyunlar gerçek 4K iken bazı oyunlar dinamik cözünürlük kullanır. 4K'dan düşük 1080p'den yüksek çözünürlükte çalışır. Mesela Battlefield 5 PS4 Pro'da minimum 2180x1170p maksimum 3200x1800p çözünürlükler arasında değişir sahneden sahneye göre.
i ve p arasındaki fark nedir?
i 720p'den yükseltilmiş, p ise doğal 1080p. Her ne kadae 1080p'ye alsanız bile cihazın gücü yetmediğinden 1080i gibi olacaktır.

Aynı şey PS4 Pro'da da geçerli. Gerçek 4K değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…