Görüntü çıkış ayalarlarını yapılandıramıyor muyuz? Koca televizyonda 720p oynayacaksak ne anlamı var? PC'yi TV'ye bağlayayım. @Furkan17TR Abi senden net bir cevap gelene kadar bekleyeceğim.
Zaten kendi Upscale ediyor. Bi dakika benim de kafam karıştı. PS Pro’da olan teknik ile aynı değil miydi? Bildiğim kadarıyla zaten kendi yapıyor. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok.
Zaten kendi Upscale ediyor. Bi dakika benim de kafam karıştı. PS Pro’da olan teknik ile aynı değil miydi? Bildiğin kadarıyla zaten kendi yapıyor. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok.
Oyundan oyuna değişiyor. Bazı oyunlar gerçek 4K iken bazı oyunlar dinamik cözünürlük kullanır. 4K'dan düşük 1080p'den yüksek çözünürlükte çalışır. Mesela Battlefield 5 PS4 Pro'da minimum 2180x1170p maksimum 3200x1800p çözünürlükler arasında değişir sahneden sahneye göre.
Bazı arkadaşlar, 1080i için ''1080x720'' çözünürlüğe sahip, 1080p için ''1920x1080'' çözünürlüğe sahip demişler. 1080i için olan kısmı tamamiyle yanlış, bahsi geçen durum sadece taram farkıdır. Çözünürlük iki durumda da (1080i ve 1080p'yi kastediyorum.) aynıdır. Bu iki standart arasındaki fark...