PS3 Oyunlarda 720P mi?

Aynı şey PS4 Pro'da da geçerli. Gerçek 4K değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çoğu oyun 4K çalışmıyor. 3200x1800 gibi garip çözünürlüklerde çalışıyor. Sahneden sahneye azalıp artabiliyor. Her oyun için farklı.

Peki bir soru daha soracağım. PC özelliklerim şunlar;
*İ5-3570
*HD3850
*8GB DDR3 1600

Bayramdan sonra 600 küsür TL bütçem olacak. Bu parayla 550 TL dolaylarında PS3 mü almalıyım? Yoksa eski ekran kartımı da 100 TL gibi satıp 700TL'ye ekran kartımı almalıyım?

O olay hakkında bilgim yok ama gerçek 4K'yı en düşük PS4 destekli oyunda bile gerçek olarak sunmuyor. Xbox One X sunuyor sadece zaten.
One X'dede bu durum var. Cihaz daha güçlü olduğu için bazı oyunlar 4K çalışabiliyor.

Son düzenleme:
Ps4 Pro da oyunlar genelde dinamik çözünürlüğe sahip, upscale ile alakası yok.
Konuya gelecek olursak ps3 de çoğu oyun 720p dir. 1080p bir tv'ye bağlarsanız native 720p olan görüntüyü 1080p olarak genişletir. Piksel sayısı artmayacağı için bulanık bir görüntü oluşur.

Peki bir soru daha soracağım. PC özelliklerim şunlar;
*İ5-3570
*HD3850
*8GB DDR3 1600

Bayramdan sonra 600 küsür TL bütçem olacak. Bu parayla 550 TL dolaylarında PS3 mü almalıyım? Yoksa eski ekran kartımı da 100 TL gibi satıp 700TL'ye ekran kartımı almalıyım?
O paraya kesinlikle ekran kartı al. PS3 oyunlarının aşığı değilsen artık PS3 alınmaz.

En basitinden kol almak istiyorum. Yok. Dualshock 3 bulamıyorum. Çanakkale,Balıkesir ve Manisa'da Letgo ve Sahibinden'de baktım. Yok. Satan yok. Olanlarda 100 lira istiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı