aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 6 Haziran 2021 #11 Lord Raiden dedi: Xiaomi'lerde dahili olarak vardı bu emülatör. Genişletmek için tıkla... Adı nedir acaba? Hiç görmedim.
Lord Raiden dedi: Xiaomi'lerde dahili olarak vardı bu emülatör. Genişletmek için tıkla... Adı nedir acaba? Hiç görmedim.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 6 Haziran 2021 #12 nickyokaga dedi: Telefonlarda GPU yok işlemci var. Telefonunuzun modeli nedir? Genişletmek için tıkla... GPU da var. aKuu dedi: Adı nedir acaba? Hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Xiaomi'dekini diyorsanız bilmiyorum. Oyunun imajını açınca oynanabiliyor. GTA V değil de daha basit oyunlar oynanır. Mobil donanım ile yüksek trafikler beklemeyin.
nickyokaga dedi: Telefonlarda GPU yok işlemci var. Telefonunuzun modeli nedir? Genişletmek için tıkla... GPU da var. aKuu dedi: Adı nedir acaba? Hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Xiaomi'dekini diyorsanız bilmiyorum. Oyunun imajını açınca oynanabiliyor. GTA V değil de daha basit oyunlar oynanır. Mobil donanım ile yüksek trafikler beklemeyin.
İşsizEnes Decapat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #13 Lord Raiden dedi: GPU da var. Xiaomi'dekini diyorsanız bilmiyorum. Oyunun imajını açınca oynanabiliyor. GTA V değil de daha basit oyunlar oynanır. Mobil donanım ile yüksek trafikler beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam GPU varsa VRAM'ı kaçtır tahminimizce. Sanırım GPU'm MALI-G52. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
Lord Raiden dedi: GPU da var. Xiaomi'dekini diyorsanız bilmiyorum. Oyunun imajını açınca oynanabiliyor. GTA V değil de daha basit oyunlar oynanır. Mobil donanım ile yüksek trafikler beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam GPU varsa VRAM'ı kaçtır tahminimizce. Sanırım GPU'm MALI-G52.
halilow Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #14 Lord Raiden dedi: PS 3 emültarörleri ile oynanabiliyor. Xiaomi'lerde dahili olarak vardı bu emülatör. Bu tüm oyunları oynayabilirsiniz demek değildir bu arada. Genişletmek için tıkla... İsmi ne yardımcı olur musun?
Lord Raiden dedi: PS 3 emültarörleri ile oynanabiliyor. Xiaomi'lerde dahili olarak vardı bu emülatör. Bu tüm oyunları oynayabilirsiniz demek değildir bu arada. Genişletmek için tıkla... İsmi ne yardımcı olur musun?