Efemen6 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 Pkg oyun yükledim fakat lisans hatası alıyorum, rap dosyasını nasıl aktaracağım? (exdata klasörüne attım, bir şey değişmedi.) Son düzenleme: 7 Şubat 2023
Pkg oyun yükledim fakat lisans hatası alıyorum, rap dosyasını nasıl aktaracağım? (exdata klasörüne attım, bir şey değişmedi.)
xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 7 Şubat 2023 #2 Efemen6 dedi: Pkg oyun yükledim fakat lisans hatası alıyorum, rap dosyasını nasıl aktaracağım? Genişletmek için tıkla... Oyunu nereden indirdiysen oradan rap dosyasınıda indir.
Efemen6 dedi: Pkg oyun yükledim fakat lisans hatası alıyorum, rap dosyasını nasıl aktaracağım? Genişletmek için tıkla... Oyunu nereden indirdiysen oradan rap dosyasınıda indir.
Efemen6 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #3 xXx_İskeletor_xXx dedi: Oyunu nereden indirdiysen oradan rap dosyasınıda indir. Genişletmek için tıkla... rap dosyası var zaten, nasıl oyuna aktaracağım
xXx_İskeletor_xXx dedi: Oyunu nereden indirdiysen oradan rap dosyasınıda indir. Genişletmek için tıkla... rap dosyası var zaten, nasıl oyuna aktaracağım
xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 7 Şubat 2023 #4 Efemen6 dedi: Rap dosyası var zaten, nasıl oyuna aktaracağım. Genişletmek için tıkla... RPCS3'te bir seçenek olması lazım.
Efemen6 dedi: Rap dosyası var zaten, nasıl oyuna aktaracağım. Genişletmek için tıkla... RPCS3'te bir seçenek olması lazım.
Efemen6 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #5 xXx_İskeletor_xXx dedi: RPCS3'te bir seçenek olması lazım Genişletmek için tıkla... RPCS3 kullanmıyorum çözüldü, exdata klasörüne yanlış dosyayı atmışım Son düzenleme: 7 Şubat 2023
xXx_İskeletor_xXx dedi: RPCS3'te bir seçenek olması lazım Genişletmek için tıkla... RPCS3 kullanmıyorum çözüldü, exdata klasörüne yanlış dosyayı atmışım