Çözüldü PS3 pkgi bazı oyunlar yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wWalsh

Centipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Playstation 5
Pkgi de neden bazı oyunlar yok? Örnek olarak The Last of Us Uncharted 3 Heavy Rain bunları nereden indireceğim? Thanos Store'de falan var mı bu oyunlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Pkgi de neden bazı oyunlar yok? Örnek olarak The Last of Us Uncharted 3 Heavy Rain bunları nereden indireceğim? Thanos Store'de falan var mı bu oyunlar?

Thanosda var TLOU Türkçe pkgi dede olması lazım görmüştum kurulum dosyasi diye boyutu düşük. Unc 3 ve Heavy Rain hiçbir mağazada yok. İntden ISO indireceksin öyle oynuyorum.

Thanosda var TLOU Türkçe pkgi dede olması lazım görmüştum kurulum dosyasi diye boyutu düşük. Unc 3 ve Heavy Rain hiçbir mağazada yok. İntden ISO indireceksin öyle oynuyorum.

Çözüm

Buldum pkgi de 136MB falanmış oyuna girince yüklemeye başlıyor sağ olasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı