PS3 PSN hesabı açılırsa oyunlar gider mi?

CFW LV1, LV2 çekirdeklerine erişim, RSOD ve BSOD gibi hatalardan kaçabiliyor, sürüm düşürme daha çok sayamacağım özelliği mevcut CFW'nin HFW/HEN'de ne var sayabilirmisin ?

Hocam işin derinine inerek çok farklı. Örneğin. CFW'de yazılımsal dowgrade varken hen ile yok. CFW çok geniş hen daha kısıtlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
CFW LV1, LV2 çekirdeklerine erişim, RSOD ve BSOD gibi hatalardan kaçabiliyor, sürüm düşürme daha çok sayamacağım özelliği mevcut CFW'nin HFW/HEN'de ne var sayabilirmisin ?
İnan bu dediklerini altı üstü oyun oynamak isteyen bir adamın umrunda bile olmayacak. Adam daha Ps3’ünün kırık olup olmadığını bilmiyor sence bu saydıklarının onun için bir anlamı var mı ?

İnan bu dediklerini altı üstü oyun oynamak isteyen bir adamın umurunda bile olmayacak. Adam daha PS3'ünün kırık olup olmadığını bilmiyor sence bu saydıklarının onun için bir anlamı var mı?

Tamam diyecek bir şey bulamadın o onun ne işine yaracak bu onun ne işine yaracak evet böyle devam et hocam. Sistemin ömürünü uzaltan pluginlerde var bu arada onu da ekleyeyim.

Bu arada sen ve senin gibi düşünenlerle tartışmaya kapalıyım. Bütün mesajlarıma hahaha atmaya devam edebilirsin.

Tamam diyecek bir şey bulamadın o onun ne işine yaracak bu onun ne işine yaracak evet böyle devam et hocam. Sistemin ömürünü uzaltan pluginlerde var bu arada onu da ekleyeyim.
Boş yapıyorsun. Adam açıp oyun oynayacak. Başka bir amacı olsaydı inan sen veya ben demesine gerek kalmadan araştırıp öğrenirdi. Tamam kanka en bilgili sensin insanların kafasını onların işine yaramayacak bilgilerle doldurup havalı olduğunu sanmaya devam edebilirsin. İstediği kadar plugin olsun bir yüksek voltaja da bakabilir cihazın ömrü.

Çok üzüldüm kanka benim gibi düşünenlerle tartışmaya kapalı olmana. Asıl senin gibi kağıt üzerinde yaşayan pratik ve deneyime önem vermeyen insanlar sayesinde Türk eğitim sistemi de bu halde. Sadece kağıt üzerinde ne aldığına bakarlar, yeteneğine ve nasıl biri olduğunla ilgilenmezler. Sizdeki aynı hesap. Kullanan kişinin nasıl biri olduğuna ve ne amaçla kullanacak biri olduğunu bakmadan boş yere tartışıyorsunuz.

Aynen şimdi de boş yapıyor olduk tamam bildiğin gibi devam et sana hayatında başarılar dilerim.

Package Manager ve CFW görmedim.
Belki de dikkat etmedim vardı da.
Kırma amacım hen ve Multiman ile kırılmış PS3'lerde PSP oyunları oynanabiliyormuş.
Sevdiğim bir PSP oyunu vardı onu oynamak için denemiştim ama olmadı.
USB'yi alıgılıyor zaten klasörleri vs algılıyor film varsa izletiyor ama fotoğraf ve film dışında dosyaları göstermiyor USB de (CD de aynı sayılır)

Hocam HEN ile kırılmış PlayStation'larda emülatör gerekli rehberi vardı linkine bakacağım şimdi.

Hocam hen ile kırılmış PlayStation'larda emülatör gerekli rehberi vardı linkine bakacağım şimdi.

Gerek yok hocam.
Hen ile deneedim defalarca olmadı zaten.
Bu dediğiniz model uymazlığından olmuyor zaten.
Yani kırılsada olur kırılmasada.

Gerek yok hocam.
Hen ile deneedim defalarca olmadı zaten.
Bu dediğiniz model uymazlığından olmuyor zaten.
Yani kırılsada olur kırılmasada.
Hocam PlayStation nedir ? (Fat, Slim, SüperSlim)
Fat ve ya CECH 2500X ve daha altı bir Slim modeli ise CFW kırıp MultiMAN ile direkt PlayStation 1 ve 2 ISO'larını açabiliyorsun. CECH 2500X'in üstü Slim ve Süper Slim'ler HEN'li PlayStation'lar için bu rehberi deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…