PS3 sarj kablosu ile gamepad çalıştırılır mı?

XApekS

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni PlayStation 3 aldım fakat aldığım ürünün PlayStation 3 kolunun şarj kablosu yerine PlayStation 4 şarj kablosu gelmiş ve bildiğiniz gibi PlayStation 3 çalıştırmak için kola ihtiyacım var. Kolların şarjı yok, bir şekilde çalıştırma şansım var mı? Bu arada ilk başta koldaki PlayStation logosuna basılı tutmasını istediği yeri geçse yeter.

Hocam, PS3 kolu yanlış hatırlamıyorsam Mini USB, PS4 ise Micro USB.

Hocam, PS3 kolu yanlış hatırlamıyorsam mini USB, PS4 ise Micro USB.

Hocam, PS3 kolu yanlış hatırlamıyorsam mini USB, PS4 ise Micro USB.

O yüzden zaten kullanamıyorum bir şekilde PS 3 açma şansım var mı diye merak ettim kablo sipariş ettim fakat gelene kadar en azın cihazı kontrol için açabilsem iyi olurdu.
PS4 kolun varsa Bluetooth üzerinden bağlayabilirsin ama titreşim çalışmıyor.

Malasef, ama yine de yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim.

Hocam, cihazın üzerinde açma tuşu olması gerekir. Dokunmatik bir tuştur. Açma imkanı var.

Hocam, cihazın üzerinde açma tuşu olması gerekir. Dokunmatik bir tuştur. Açma imkanı var.

Açılıyor orada sıkıntı yok fakat ana ekran masaüstü deyim oraya gitmek için cihazı ilk defa çalıştırdığında kolun ortasındaki PlayStation logosuna basılı tut diyor o yüzden giremiyorum alete.

Tamam hocam. Bu durumda maalesef kol gerekli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı