PS3 satarken format gerekli mi?

Lastx1

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Ben PS3'ü mü satmak istiyorum. Bu yüzden önce PSN hesabımı devre dışı bıraktım fakat format atma konusunda karar veremedim. Tam format yapmak istersem 28 saat süreceği yazıyor ve internetten araştırdığıma göre bu süre gerçekten de doğru. Bu konuyla alakalı 2 sorum olacak: 1.tam format atmam ne kadar gerekli hızlı format atsam yeter mi? 2. sorum ise tam format atmak istesem PS3 28 saat boyunca çalışmaya dayanır mı?

Arkadaşlar merhaba. Ben PS3'ü mü satmak istiyorum. Bu yüzden önce PSN hesabımı devre dışı bıraktım fakat format atma konusunda karar veremedim. Tam format yapmak istersem 28 saat süreceği yazıyor ve internetten araştırdığıma göre bu süre gerçekten de doğru. Bu konuyla alakalı 2 sorum olacak: 1.tam format atmam ne kadar gerekli hızlı format atsam yeter mi? 2. sorum ise tam format atmak istesem PS3 28 saat boyunca çalışmaya dayanır mı?

Hangi PS3 modeli hocam fatmı Slim mi superslimmi.

PS3'ü serin bir yere koyup format işlemini başlatabilirsiniz. Hiç bir sorun olmaz.

Adam satmak istiyormuş satmamış uygusa alacağım.

Hocam içinde oyun yok CD olarak vereceğim oyunlar: Watch Dogs, PES 2013, GTA 4, GTA 5, Call of Duty Ghosts, Battlefield 4.yanında 2 kol vereceğim fakat 1 kol çalışmıyor istemezseniz almayabilirsiniz kolu. Fiyat olarak ise 1300 düşünüyorum. Ayrıca belirtmeyi unutmuşum cihaz PS3 superslim 500GB.

Hocam sorun olmaz tam formatta zaten yüke bimeyecek hard diski çalışacak sadece.

Anladım teşekkürler.

PS3'ü serin bir yere koyup format işlemini başlatabilirsiniz. Hiçbir sorun olmaz.

Teşekkürler sağ olun.

Hocam içinde oyun yok CD olarak vereceğim oyunlar: Watch Dogs, PES 2013, GTA 4, GTA 5, Call of Duty Ghosts, Battlefield 4.yanında 2 kol vereceğim fakat 1 kol çalışmıyor istemezseniz almayabilirsiniz kolu. Fiyat olarak ise 1300 düşünüyorum. Ayrıca belirtmeyi unutmuşum cihaz PS3 superslim 500GB.

Anladım teşekkürler.

Teşekkürler sağ olun.
teşekkürler kalsın bir yerde 45 oyunlu süperslim 500 gb buldum 950 ye

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı