PS3 satılmalı mı?

Yörükmen

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 RX 6700XT
Geçen sene 3000TL verip PS3 aldım. 1000TL verip Black Store üyeliği satın aldım. Bilmeyenler için içinde PS1 PS2 PS3 oyunları DLC'ler ve Türkçe yamalar olan bir mağaza. Spor oyunları dışında 7 tane oyun oynadım.(RDR1-GOW3-GoW asencion-Uncharted 1 2-The Last of Us-Dead Space) Konsolu satmak istiyorum. Sizce satmadan önce oynamam gereken bir oyun var mı? Bu arada almak isteyen olursa konuşabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Silent Hill oyunları özellikel Shattered Memories. Şahsen eski SH oyunları için kendim bile PS3 almayı düşünmüyor değilim. PS2 oyunuymuş ama 3'te de vardı galiba emin değilim varsa net oynanır.
Hocam eğer cihaz almak isterseniz size satmak isterim.

@baranke0 beyond Two Souls öneririm. Yama'da kur.

Geçen sene 3000TL verip PS3 aldım. 1000TL verip Black Store üyeliği satın aldım. Bilmeyenler için içinde PS1 PS2 PS3 oyunları DLC'ler ve Türkçe yamalar olan bir mağaza. Spor oyunları dışında 7 tane oyun oynadım.(RDR1-GOW3-GoW asencion-Uncharted 1 2-The Last of Us-Dead Space) Konsolu satmak istiyorum. Sizce satmadan önce oynamam gereken bir oyun var mı? Bu arada almak isteyen olursa konuşabiliriz.
Metal Gear Solid 4 ve Assassin's Creed 2 öneririm.

Hocam bence satmayın, PS3 hala daha günümüzde bile kullanılabilir ve eğlenceli bir konsol. Tamam exclusiveleri olmasa ben pek sevmiyorum çünkü Xbox 360'ta olan oyunlar PS3'e oranla çok daha iyi optimize ediliyor. Ama PS3'te takılı kalmış bir sürü exclusive oyun var, onları bitirmesini tavsiye ederim. Konsolu kırmak da çok kolay bir işlem, bence elinizde bu imkanlar varken PS3 gibi güzel bir konsolu satmayın her türlü oynayacak bir oyun bulursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı