Furki3334 Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 167 Çözümler 1 9 Ağustos 2020 #11 payitaht_abdülhamid dedi: USB alın 8 GB pahalı bir şey değil zaten. Genişletmek için tıkla... Ben giriyorum ama bu depolama ortamından güncelle kısmı değil de System Update kısmına gelince donuyor kalıyor hçbirşey yapamıyorum bir çözümünüz var mı?
payitaht_abdülhamid dedi: USB alın 8 GB pahalı bir şey değil zaten. Genişletmek için tıkla... Ben giriyorum ama bu depolama ortamından güncelle kısmı değil de System Update kısmına gelince donuyor kalıyor hçbirşey yapamıyorum bir çözümünüz var mı?
M Mutlucanr9 Femtopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #12 payitaht_abdülhamid dedi: Ps3 kırıkmıydı ona göre yazılım linki atacağım Genişletmek için tıkla... Reis selamın aleyküm yardımcı olur musun Ps3 kırık benimki galiba.
payitaht_abdülhamid dedi: Ps3 kırıkmıydı ona göre yazılım linki atacağım Genişletmek için tıkla... Reis selamın aleyküm yardımcı olur musun Ps3 kırık benimki galiba.
Ahmet2777 Zeptopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #13 payitaht_abdülhamid dedi: Ps3 kırıkmıydı ona göre yazılım linki atacağım Genişletmek için tıkla... Benim cihaz kırık ben nasıl yapıcam bi bilginiz varmı acaba ?
payitaht_abdülhamid dedi: Ps3 kırıkmıydı ona göre yazılım linki atacağım Genişletmek için tıkla... Benim cihaz kırık ben nasıl yapıcam bi bilginiz varmı acaba ?
P p0ki Zeptopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #14 payitaht_abdülhamid dedi: PS3 kırık mıydı ona göre yazılım linki atacağım Genişletmek için tıkla... Abi benimki kırık bana kırık makine için link gönderir misin?
payitaht_abdülhamid dedi: PS3 kırık mıydı ona göre yazılım linki atacağım Genişletmek için tıkla... Abi benimki kırık bana kırık makine için link gönderir misin?
Error 01 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #15 payitaht_abdülhamid dedi: PS3 kırık mıydı ona göre yazılım linki atacağım. Genişletmek için tıkla... Kırıksa ne yapacağız.
payitaht_abdülhamid dedi: PS3 kırık mıydı ona göre yazılım linki atacağım. Genişletmek için tıkla... Kırıksa ne yapacağız.