NesquikCereal000
Femtopat

Daha fazla  

@Furkan17TR Merhaba Hocam, bir sorum olacak. Ben ps3'ü bir sebep yüzünden güç kablosundan kapattım ve ps3'ü tekrar açtığımda normal olarak "Sistem düzgün kapatılmadı dosyalar bozuk olabilir kontrol edilecek." Uyarısı geldi. Ben riske atmamak için genelde geri der ve ps3'e girerim ama bu kez dalgınlığıma geldi ve "ok" dedim. Dosyalar kontrol edilirken ben biraz tedirgin olup %15'de iken güç kablosunu çektim yani kontrol edilirken sistemi kapattım.Ps3'e tekrar girdim 1,5-2 saat oynadım ve kapattım. Acaba dosyalara bir zarar gelmiş midir? diye tekrar açıp güç kablosundan çektim ama yapma sebebim o ekrana tekrar gelmek. Tekrar geldim sonra dosyaları kontrol etmesi içim "ok" dedim ve %100 olana kadar bekledim bir sıkıntı çıkmadı kontrol işlemi başarılı oldu ama benim korkum şu şimdi ben en başta kontrol edilirken %5 de sistemi kapattım acaba kontrol esnasında aniden kapatınca herhangi bir dosyayı silmiş veya da başka bir şeye zarar vermiş midir? ve bunu yapmam ps3'de yazılımsal sorunlara sebep olur mu? Sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör: