Çözüldü PS3 sistem güncelleme %98'de takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM

Görselde de görüldüğü üzere güncelleme %98'de takılı kalıyor 1 saattir aynı. Sistemi yanlış yüklediğim için eski bir laptopta HDD'yi FAT32 olarak biçimlendirmiştim ve USB'ye en son sürüm olan 4.91'i yazdırmıştım. USB'yi ve HDD'yi PS3'e taktım ancak %98'de kalıyor. Sorun nedir?

Hocam yeni HDD'yi taktım ama sanırım formatı NTFS. PS3'ün kendisinin mi biçimlendirmesi daha doğru olur, yoksa bilgisayar üzerinden mi biçimlendireyim.
Derken hataya düştü, bilgisayardan formatlayacağım.

Kendisi biçimlendiriyor aslında, neden öyle bir hata vermiş? Hata nedir tam olarak?

O hard diskte sorunlu olmasın hocam? Neyse bilgisayarda deneyin bakalım isterseniz bilgisayara takmışken bir bad sector taramasıda yapın.
Hocam sanırım o da sorunlu ya, Minitool Partition wizard üzerinden baktım, dosya formatı (Bad Disk) olarak girilmiş, var mı kurtarma yolu.

Hocam sanırım o da sorunlu ya, Minitool Partition wizard üzerinden baktım, dosya formatı (Bad Disk) olarak girilmiş, var mı kurtarma yolu.
O hdd gitmiş hocam.

Sorun belli oldu hocam diğerini de taratın net bir tanı koyun isterseniz.

Bad disk diyen benim 2. diskim hocam. %98'de kalan diğeri.

İkinci olarak, wayback machine'den indirilen güncelleme dosyası 1024 KB. normalde 200 mb civarı olmuyor mu?

Son düzenleme:
Bad disk diyen benim 2. diskim hocam. %98'de kalan diğeri.

İkinci olarak, Wayback Machine'den indirilen güncelleme dosyası 1024 KB. Normalde 200 MB civarı olmuyor mu?

HM onun nedenini bilmiyorum, ama eski indirme linkini saklıyor bildiğim kadarı ile PS değişmiş olabilir ve bilgisayar için olanı indirin.

HM onun nedenini bilmiyorum, ama eski indirme linkini saklıyor bildiğim kadarı ile PS değişmiş olabilir ve bilgisayar için olanı indirin.
Yok hocam bilgisayar için olanı zaten. Bilmediğim bir siteden bu sefer 4.90 sürümünü yüklemeye çalışıyorum. 4.91'de yaşıyordum sorunu. PS3'ün hard diskinde bir problem yok gibi.

Yok hocam bilgisayar için olanı zaten. Bilmediğim bir siteden bu sefer 4.90 sürümünü yüklemeye çalışıyorum. 4.91'de yaşıyordum sorunu. PS3'ün hard diskinde bir problem yok gibi.

PS3 içindeki hard diskide taratmadan bilemeyiz hocam yapabilir misiniz? Ve PS3 sorunlu olabiliyor bazen belki de sadece bir takılmadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…