Ben bu konuda bilgisiz birisiyim o yüzden soruyorum doğru mu anlamışım?
Jailbreak cihazın daha etkin olarak kullanılması, kısıtlamaların kaldırılması için yapılan bir işlem, multimanda Jailbreak sonrası internetten oyun indirip oynayabilmek için yapılan bir işlem anladığım kadarıyla.
Multiman olmadığı sürece de ban ile alakalı da bir durum yok sanırım. Multiman kurup Online oynarsak ban riski var diye anladım. Onda da bandan ufak çapta da olsa korunma durumu var sanırım.
Jailbreak ile MultiMAN cihazın kısıtlamalarını kaldırır. Yani aslında MultiMAN cihazın kısıtlamalarının kaldırılması için gerekli ama korsan oyun yüklenmesinde de kullanılıyor. Jailbreak işlemini yapmamızın sebebi de MultiMAN kurabilmek için.
Jailbreak ile multiman cihazın kısıtlamalarını kaldırır. Yani aslında multiman cihazın kısıtlamalarının kaldırılması için gerekli ama korsan oyun yüklenmesinde de kullanılıyor. Jailbreak işlemini yapmamızın sebebi de multiman kurabilmek için.
Benim istediğim şey de ban yeme ihtimalim olmadan ya da minimum ihtimal ile Jailbreak yapabilmek. Anladığım kadarıyla forum da multiman sakıncalı konular içerisinde
Benim istediğim şey de ban yeme ihtimalim olmadan ya da minimum ihtimal ile Jailbreak yapabilmek. Anladığım kadarıyla forum da MultiMAN sakıncalı konular içerisinde
Forumda sakıncalı olan şey MultiMAN değil. Asıl sakıncalı olan şey MultiMAN ile korsan oyun yüklemek. Yoksa benim attığım rehberde MultiMAN kurulumu var. Bu arada Jailbreak yaparsanız ban yemezsiniz. Korsan oyuna online bir şekilde girerseniz belki ban yersiniz.
Forumda sakıncalı olan şey multiman değil. Asıl sakıncalı olan şey multiman ile korsan oyun yüklemek. Yoksa benim attığım rehberde multiman kurulumu var. Bu arada Jailbreak yaparsanız ban yemezsiniz. Korsan oyuna Online bir şekilde girerseniz belki ban yersiniz.
Benim istediğim şey de ban yeme ihtimalim olmadan ya da minimum ihtimal ile Jailbreak yapabilmek. Anladığım kadarıyla forum da multiman sakıncalı konular içerisinde